• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testime bakar mısın acil lütfen

leyla8321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
27
1
1
23
En son 26 aralıkta ilişkiye girdik 17 Ocak regli olmam gerekiyor normalde 2 gün var çok şiddetli bacak ağrılarım var tel belirtim bu sizce olabilir mi biraz yakınlaştırıp bakmanız lazım

Eklentiler

• IMG_3239.jpeg
    IMG_3239.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_3240.jpeg
    IMG_3240.jpeg
    111,9 KB · Görüntüleme: 27
En son 26 aralıkta ilişkiye girdik 17 Ocak regli olmam gerekiyor normalde 2 gün var çok şiddetli bacak ağrılarım var tel belirtim bu sizce olabilir mi biraz yakınlaştırıp bakmanız lazım
Çok aşırı silik bir çizgi gözüküyor ama emin olamadım adet günü tekrarlayın isterseniz

IMG_3244.jpeg
Aradan 1 saat geçtikten sonra da test böyle oldu aynı test duratest kullanmıştım acaba pozitif mi

Bu test pozitif ama erken testler bence yanıltıcı o test ile pozitiften sonra negatif alan çok duydum bende de tersi oldu erken gebelik testim negatifti ama hamileydim 2 gün sonra normal test ile öğrendim

Eki Görüntüle 3537733 Aradan 1 saat geçtikten sonra da test böyle oldu aynı test duratest kullanmıştım acaba pozitif mi
Canım merhaba günaydın bana kalırsa şuanlık hamilesin ben de şuan 3 haftalık gebeyim ama kesinlikle kan verme iki hafta üç hafta sonra ver çünkü ben evde test yaptım 4 ü de pozitif çıktı kan verdim hemen negatif çıktı iki hafta sonra bir daha verdim kanım pozitif çıktı bana kalırsa hamilesin hayırlı olsun evlimisin canım

Canım merhaba günaydın bana kalırsa şuanlık hamilesin ben de şuan 3 haftalık gebeyim ama kesinlikle kan verme iki hafta üç hafta sonra ver çünkü ben evde test yaptım 4 ü de pozitif çıktı kan verdim hemen negatif çıktı iki hafta sonra bir daha verdim kanım pozitif çıktı bana kalırsa hamilesin hayırlı olsun evlimisin canım
Evet evliyim inşallah öyledir ya çok mutlu oldum ☺️☺️

Bu test pozitif ama erken testler bence yanıltıcı o test ile pozitiften sonra negatif alan çok duydum bende de tersi oldu erken gebelik testim negatifti ama hamileydim 2 gün sonra normal test ile öğrendim
Bende ondan korkuyorum çoğu kişide Silik çizgi var ama sonra negatif

Back