Bu ay klomen ovitrelle igne(hcg) iğne kullandım bugün 12.gunum erken gebelik testinde ilk 10dakkada böyle çıktı kuruma çizgisimi yoksa gebelik başlangıcı mi yoksa aaa iğnenin etkisi mi hala?? Yorumlar için TSK ederim..
Bu ay klomen ovitrelle igne(hcg) iğne kullandım bugün 12.gunum erken gebelik testinde ilk 10dakkada böyle çıktı kuruma çizgisimi yoksa gebelik başlangıcı mi yoksa aaa iğnenin etkisi mi hala?? Yorumlar için TSK ederim..
Herkeste iğne etkisi farklıdır ben iki defa iğne kullandım ikisinde de 12 günden sonra etkisi kaybolmuştu açıkçası ben hiç çift çizgi gormedim sizde etkisi devam ediyor mu bilmiyorum anaa iğneden 15 gün sonra test öneriyorlar
Ben hamileliğimi bu testle öğrendim adetten altı gün önce. Çizgiyi gördüm ama iğnenin etkisi midir o konu hakkında bilgim yok . Ama çizgi var, inşallah bebiştir üç gün sonra testi tekrarlamanı öneririm. Eğer belirginleşirse bebiş vardır
Merhabalar bende aynı şekilde ilk kez bu ay başladım ve bugün aynı testten yaptım bende de bu ikinci silik çıktı benimde bugün 12.günüm bakar mısınız gebelik var mı acaba
bende aynıyım sizinle bugün test yaptım hemde aynı testten benim de 12.günüm ayrıca aynı anda vurulmuşuz iğneyi bende kahverengi lekelenme var birde bugün başladı