• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testim bakar mısınızz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sdemiroglu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
119
86
18
31
Kızlar bugün adet günüm. 10 gündür kasık ve bel ağrısı çekiyorum beyaz kremsi akıntı hala geliyor. Ve idrarımdan beyaz beyaz parçalar döküldü dün. Dün dayanamayıp akşamdan test yaptım ikinci çizgiyi göremedim bende kenara koydum uyudum sabah baktım ikinci çizgi hafif belirmiş. Siz bu durumu nasıl yorumlarsınız?? Testin fotosunuda yüklüyorum

Eklentiler

• D58AC56C-7FDA-408D-8573-119018CEDBE7.jpeg
    D58AC56C-7FDA-408D-8573-119018CEDBE7.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 221
Beklemeden kaynaklı ilk yarım saati baz almalısın canım emin olmak için kan verebilirsin ama bence negatif

Kızlar bugün adet günüm. 10 gündür kasık ve bel ağrısı çekiyorum beyaz kremsi akıntı hala geliyor. Ve idrarımdan beyaz beyaz parçalar döküldü dün. Dün dayanamayıp akşamdan test yaptım ikinci çizgiyi göremedim bende kenara koydum uyudum sabah baktım ikinci çizgi hafif belirmiş. Siz bu durumu nasıl yorumlarsınız?? Testin fotosunuda yüklüyorum
Umutlandırıp hayal kırıklığı yaşamanızı istemem ama negatif olsa birgün bile geçse üzerinden 2. Çizgi olurmuydu ki? Bu testler hakkında pek bilgim yok. Merak ettim sonucu mutlaka buraya yazın olur mu?

Belli bir zamandan sonra çıkan son gerçeği yansıtmaz diyorlar ama adet gününüz bugünse bi kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim eğer gebelik varsa erkenden haberdar olmanız için ❤️

Umutlandırıp hayal kırıklığı yaşamanızı istemem ama negatif olsa birgün bile geçse üzerinden 2. Çizgi olurmuydu ki? Bu testler hakkında pek bilgim yok. Merak ettim sonucu mutlaka buraya yazın olur mu?
Kan testini birkaç gün geçsin yapacacağım mutlaka yazarım inşallah güzel sonuçlar alırım çok teşekkürler :)

Belli bir zamandan sonra çıkan son gerçeği yansıtmaz diyorlar ama adet gününüz bugünse bi kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim eğer gebelik varsa erkenden haberdar olmanız için ❤
Bende öyle biliyorum ama böyle silik çizgi görünce bi umutlandım hayırlısı kan testini 1-2 gün geçerse yapmayı düşünüyorum.

Valla ben çoğu testten çok müzdarip biri olarak belli bir saatten sonra çıkan çizgilere inanmıyorum kuruma çizgisi beliriyor çünkü. Erken gebelik testinde ve normal gebelik testlerinde çok yaşayıp hüsran oldu hep sonum inşallah sen güzel sonuç alırsın bizlere haber vermeyi unutma ❤️

Kızlar daha yeni test yaptım tekrardan Allah aşkına baksanıza çizgi çıktı hemen ölcem şimdi

Eklentiler

• 2588C8E3-85F1-4121-8E10-B2B30CFF37B9.jpeg
    2588C8E3-85F1-4121-8E10-B2B30CFF37B9.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 180
  • F69C9785-B8D6-4AC0-8DD3-ABC9F102DB5A.jpeg
    F69C9785-B8D6-4AC0-8DD3-ABC9F102DB5A.jpeg
    146,9 KB · Görüntüleme: 149
  • 8B1965BC-221C-43F3-9B3B-5729F2EFA739.jpeg
    8B1965BC-221C-43F3-9B3B-5729F2EFA739.jpeg
    219,2 KB · Görüntüleme: 149
Kızlar daha yeni test yaptım tekrardan Allah aşkına baksanıza çizgi çıktı hemen ölcem şimdi
Canııımmm bence hamilesin erken gebelik testi yapmışsın sanırım kuruma çizgisi bende hep normal testlerde çıktı erkwn gebelikte olmuyor o kuruma çizgisi ben karşışamadım hiç yarın bence sağlık ocağında kan ver ay benişin geliyor inşallah sağlıklı hayırllı olur 😊🤭

Canım durumun ne oldu? Benimde beyaz tortular var idrarımda merak ettim seni. Bata 4 gün var

Test yaptıktan sonraki 15 dk önemli sonra çıkan çizgi testin 2.çizgisidir. Buna pozitif denemez. Ama yine de emin olmak istiyor iseniz kan testi yaptırın

Back