- 23 Mart 2020
- 153
- 94
- 48
- Konu Sahibi Elifserkan
İyi geceler arkadaşlar regl günüme daha 1 hafta var erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce durum nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karartmadan koyabılırmısın bide fotoyuİyi geceler arkadaşlar regl günüme daha 1 hafta var erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce durum nedir
Eki Görüntüle 2779827
Var gibi kaç gün sonra tekrarlayın.İyi geceler arkadaşlar regl günüme daha 1 hafta var erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce durum nedir
Eki Görüntüle 2779827
Böyle canm belli yinekarartmadan koyabılırmısın bide fotoyu
evet var gozukuyor 2/3 gün sonra tekrarlarsn koyulasırsa kan veririsn insallah vardırBöyle canm belli yine
Teşekürler cnm inşallahevet var gozukuyor 2/3 gün sonra tekrarlarsn koyulasırsa kan veririsn insallah vardır![]()
İyi geceler arkadaşlar regl günüme daha 1 hafta var erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı
Erken dollenme gibi gozukuyor canim bende var gibi goruyorum inşallah varsir mutlu haberini aliriz baska marka test al 1/2 gun sonra hata 2 test farkli marka al oyle dene :) hayirlisi olsun cnm
Tekrar yaptı bunu şekilde çıktı :)Erken dollenme gibi gozukuyor canim bende var gibi goruyorum inşallah varsir mutlu haberini aliriz baska marka test al 1/2 gun sonra hata 2 test farkli marka al oyle dene :) hayirlisi olsun cnm
Hayırlı olsun bebiş varİyi geceler arkadaşlar regl günüme daha 1 hafta var erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce durum nedir
Eki Görüntüle 2779827
Kiz hayirli olsunn canim cook sevindimm var guzel yavrun seninle allahim kucagina da almayi nasip etsinTekrar yaptı bunu şekilde çıktı :)
Çok teşekkür ederim canm :)Kiz hayirli olsunn canim cook sevindimm var guzel yavrun seninle allahim kucagina da almayi nasip etsin![]()
Pzartesiye kadar bkleym diyorumBencede var gibi canım iki gün sonra tekrarla koyulasirsa hastaneye git kan ver
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsun bebiş var![]()
![]()