• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Grcekmcz7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar bana yardım eder misiniz. Yeni kayıtı oluşturdum. İlk kez test yaptıgımmin anlayamadım. Yarın Regl günüm normalde. Bugün 19.00 da awox erken gebelik testi yaptım 5. Dk da görsel bu şekilde. ChatGPT ye yazdım gri bu diyor, negatif dedi ama ben pembe çizgi görüyorum anlayamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_6833.webp
    IMG_6833.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 212
  • IMG_6829.webp
    IMG_6829.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 206
Merhabalar bana yardım eder misiniz. Yeni kayıtı oluşturdum. İlk kez test yaptıgımmin anlayamadım. Yarın Regl günüm normalde. Bugün 19.00 da awox erken gebelik testi yaptım 5. Dk da görsel bu şekilde. ChatGPT ye yazdım gri bu diyor, negatif dedi ama ben pembe çizgi görüyorum anlayamadım yardımcı olur musunuz
Canım kaç yere yazmışsın ama testin pozitif. Hayırlı olsun.

bildiğim kadarıyla awoxta yanılma payı çok düşük kuruma çizgisi olsa bu kadar pembe olmaz gayet belli kan sabah ilk idrarla tekrar yaparsanız net görürsünüz sonrasında sa ka verebilirsiniz

Merhaba benim de adetime bir gün var ,ben hep adet öncesi bi kaç gün lekelenme olurdum bu ay olmadım ve test yaptım silik bi çizgi çıktı ama boşa unutlanmakta istemiyorum çünkü aralık ayında tüp bebek tedavisi gördüm ve yumurta toplama işleminden elim boş çıktım . Testi tekrarlamalı mıyım sizce bu testin 6 dk sonrası, var mı bişy yoksa ben kendimi mi kandırıyorum

Eklentiler

• 1000040307.webp
    1000040307.webp
    37 KB · Görüntüleme: 185
Merhaba benim de adetime bir gün var ,ben hep adet öncesi bi kaç gün lekelenme olurdum bu ay olmadım ve test yaptım silik bi çizgi çıktı ama boşa unutlanmakta istemiyorum çünkü aralık ayında tüp bebek tedavisi gördüm ve yumurta toplama işleminden elim boş çıktım . Testi tekrarlamalı mıyım sizce bu testin 6 dk sonrası, var mı bişy yoksa ben kendimi mi kandırıyorum
Tebrikler canım var gibi 😍 48 saat sonra sabah idrarıyla tekrarla koyulaşma varsa kan ver 🥰

Bende gördüm silik çizgi
Bende görüyorum sizde de silik çizgi çıkmış bence erken oluduğu için silik. Şöyle bir görsel buldum bi doktorun sayfasından . En iyisi kan vermek ben bir iki gün sonra adetim 5-6 gün gecikmiş olacak hala adet olmazsam kan vereceğim.

Eklentiler

• IMG_6856.webp
    IMG_6856.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 181
Bende gördüm silik çizgi

Bende görüyorum sizde de silik çizgi çıkmış bence erken oluduğu için silik. Şöyle bir görsel buldum bi doktorun sayfasından . En iyisi kan vermek ben bir iki gün sonra adetim 5-6 gün gecikmiş olacak hala adet olmazsam kan vereceğim.
inşallah umutla bekleyen herkes umuduna kavuşsun 🤲

Kan verdiniz mi ?
Merhaba evet akşam bi test daha yaptım onda da çizgi görünce dayanamadım özel bi merkezde kab verdim beta 71.3 çıktı. Bi kaç gün daha bekleyip tekrar kan verin dediler ama benim bugün dahiliyede randevum vardı zaten gidince rica edicem takrar bakmalarını

Merhaba evet akşam bi test daha yaptım onda da çizgi görünce dayanamadım özel bi merkezde kab verdim beta 71.3 çıktı. Bi kaç gün daha bekleyip tekrar kan verin dediler ama benim bugün dahiliyede randevum vardı zaten gidince rica edicem takrar bakmalarını

Çok şükür 🙏🏼 Gözünüz aydın , bende bugün vereceğim inşallah

Bence net hamilesiniz

Selamlar, bat bugündü ama olmadım. Testim bu şekilde, kuruma cizgisi falan gibi şeyler okudum burda, sizce nedir? (1 saat sonra falan gördüm testi.)

Eklentiler

• IMG_5463.webp
    IMG_5463.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 57
Back
X