Var gibi canım istersen bir kan verEki Görüntüle 3528596 Bakabilir misiniz sizce gebelik var mı 26 aralıkta adetime tam 5 gün vardı
Adetime 1 gün var bugün gidip kan vereceğim teşekkürlerVar gibi canım istersen bir kan ver
Burayada yaz canım etiketle benide inşallah hayırlı haberlerle gelirsinAdetime 1 gün var bugün gidip kan vereceğim teşekkürler
İnşallah hayırlısı olsun tamamdır canım yazarım tam çizgi olmadığı için biraz tedirginim bakalım nasıl olacak sonuçBurayada yaz canım etiketle benide inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Benim de adetime 6 gün kala böyleydi dün kan testi verdim pozitif tekrar kontrole çağırdı çok sevindimKızlar sizce
Var gibiKızlar sizce
Ayy maşAllahBenim de adetime 6 gün kala böyleydi dün kan testi verdim pozitif tekrar kontrole çağırdı çok sevindim
Adetim 3 gün geçiyo son testler böyleVar gibi, adetinize kaç gün var?
Bence kan verin daha kesin sonuç çıkar adetiniz de gecikmiş.Adetim 3 gün geçiyo son testler böyle
Kan en güzeli canım kendini testlerle strese sokma :)Adetim 3 gün geçiyo son testler böyle
Çok teşekkür ediyorum beni çok mutlu etti bu mesajınız inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat verirAyy maşAllahsağlıkla kucağına almak nasip olsun inşAllah
Var gibi görünüyor inşallah kan da da çıkarAdetim 3 gün geçiyo son testler böyle
Amin inşAllah Rabbim seni sevindirdiği gibi bizi de sevindirsin inşAllahÇok teşekkür ediyorum beni çok mutlu etti bu mesajınız inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat verir
Amiinnn inşallah ben hala şoktayım zaten inanamadım, bence sizin de çok küçüktür bana doktor çok erken dedi umarım devam eder internette o kadar çok bilgi var ki bir şey olacak diye tedirgin oluyor insanAmin inşAllah Rabbim seni sevindirdiği gibi bizi de sevindirsin inşAllah
Rabbim korusun öyle düşünmeyin ben 7 Aralıkta kan verdiğimde negatif çıkmıştı bugün yaptığım testleri görünce inanamadım siteye yazdım direktAmiinnn inşallah ben hala şoktayım zaten inanamadım, bence sizin de çok küçüktür bana doktor çok erken dedi umarım devam eder internette o kadar çok bilgi var ki bir şey olacak diye tedirgin oluyor insan
Hadi inşallahRabbim korusun öyle düşünmeyin ben 7 Aralıkta kan verdiğimde negatif çıkmıştı bugün yaptığım testleri görünce inanamadım siteye yazdım direkt
Kan testim pozitif çıktı çok mutluyum daha çok küçük dedi bakalım heyecanla bekliyorum umarım devam ederBurayada yaz canım etiketle benide inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Tabiki kan daha net sonuç veriyor ama insan bu süreçte yıpranıyor maalesefHadi inşallahsiz de gebesiniz gibi geldi bana zaten görseller öyle görünüyor bende ilk test yaptığımda 26 aralıkta yarım saat sonra çok silik bir çizgi çıkmıştı şu an daha net zaten beklemek insanı yoruyor en güzeli kan testi verin netleşsin ben 1 haftadır uyuyamadım beklemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?