Erken Gebelik Testi

antalya51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
13
8
1
27
Bakabilir misiniz sizce gebelik var mı 26 aralıkta adetime tam 5 gün vardı, bu şekilde gebelik öğrenenler yazabilir mi rica etsem tecrübem yok

Son düzenleme:
Kızlar sizce

Eklentiler

• IMG_3101.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_3099.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 45
Amin inşAllah Rabbim seni sevindirdiği gibi bizi de sevindirsin inşAllah
Amiinnn inşallah ben hala şoktayım zaten inanamadım, bence sizin de çok küçüktür bana doktor çok erken dedi umarım devam eder internette o kadar çok bilgi var ki bir şey olacak diye tedirgin oluyor insan

Amiinnn inşallah ben hala şoktayım zaten inanamadım, bence sizin de çok küçüktür bana doktor çok erken dedi umarım devam eder internette o kadar çok bilgi var ki bir şey olacak diye tedirgin oluyor insan
Rabbim korusun öyle düşünmeyin ben 7 Aralıkta kan verdiğimde negatif çıkmıştı bugün yaptığım testleri görünce inanamadım siteye yazdım direkt

Rabbim korusun öyle düşünmeyin ben 7 Aralıkta kan verdiğimde negatif çıkmıştı bugün yaptığım testleri görünce inanamadım siteye yazdım direkt
Hadi inşallah siz de gebesiniz gibi geldi bana zaten görseller öyle görünüyor bende ilk test yaptığımda 26 aralıkta yarım saat sonra çok silik bir çizgi çıkmıştı şu an daha net zaten beklemek insanı yoruyor en güzeli kan testi verin netleşsin ben 1 haftadır uyuyamadım beklemekten

Tabiki kan daha net sonuç veriyor ama insan bu süreçte yıpranıyor maalesef testlere de bi umut bağlıyoruz Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…