Kan verdim sonuçlar sabah çıkıcakEvet pozitif gibi gözüküyor ama en garantisi kan verin hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdim sonuçlar sabah çıkıcakEvet pozitif gibi gözüküyor ama en garantisi kan verin hemen
Yaaaa umarım pozitiftir ama kaset test de yaptım oda silik çıktıDays doctor bende yalancı pozitif çıkarmıştı bunlardan daha koyuydu ve kanda negatifti umarım sizinki pozitiftir
Sabah verdim bakalım ne olacakEvet pozitif gibi gözüküyor ama en garantisi kan verin hemen
Kaset test çok daha güvenilir bence ama her zaman aynı markayı yapın eğer varsa daha da koyulaşacaktırYaaaa umarım pozitiftir ama kaset test de yaptım oda silik çıktı
Evet günden güne yaptığım testler daha da koyulaşıyor bugün de ilk defa kaset test yaptım onda da çizgi çıktıKaset test çok daha güvenilir bence ama her zaman aynı markayı yapın eğer varsa daha da koyulaşacaktır
Aa evet çok güzel daha kırmızı duruyor ilk attığınıza göre umarım sağlıklı ilerler her şey yolunda giderEvet günden güne yaptığım testler daha da koyulaşıyor bugün de ilk defa kaset test yaptım onda da çizgi çıktı
Amin inşallah sizin bebeğiniz varmıAa evet çok güzel daha kırmızı duruyor ilk attığınıza göre umarım sağlıklı ilerler her şey yolunda gider
Evet 1 kızım 1 oğlum var ve şu an 10 haftalık hamileyimAmin inşallah sizin bebeğiniz varmı
Yaaa Allah bağışlasın siz nasıl öğrendinizEvet 1 kızım 1 oğlum var ve şu an 10 haftalık hamileyim
Amin inşallah adet gecikmem vardı 18 gün doktora gittik sağ overimde 25 mm folikül kisti oluşmuş yumurtan çatlayamamış yani ama betahcg bakalım dedi doktor baktırdık 1.35 negatif geldi bu ara bir değerdi benim normalim için çünkü hiçbir zaman böyle çıkmazdı 0.1 0.100 0.3 çıkar asla 1 küsür çıkmazdı ben oradan anladım ertesi gün predictor early test yaptım anında silik çizgi çıktı bir gün sonra da kan verdim betahcg 19 çıktı sonrasında düzenli artış sırasıyla keseyi gördük kalp atışlarını duyduk öyle işte yumurtalık kistim de bebekle birlikte büyüyor ama doktor 2.trimester içinde kaybolacağını söylediYaaa Allah bağışlasın siz nasıl öğrendiniz
Çok geçmiş olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahAmin inşallah adet gecikmem vardı 18 gün doktora gittik sağ overimde 25 mm folikül kisti oluşmuş yumurtan çatlayamamış yani ama betahcg bakalım dedi doktor baktırdık 1.35 negatif geldi bu ara bir değerdi benim normalim için çünkü hiçbir zaman böyle çıkmazdı 0.1 0.100 0.3 çıkar asla 1 küsür çıkmazdı ben oradan anladım ertesi gün predictor early test yaptım anında silik çizgi çıktı bir gün sonra da kan verdim betahcg 19 çıktı sonrasında düzenli artış sırasıyla keseyi gördük kalp atışlarını duyduk öyle işte yumurtalık kistim de bebekle birlikte büyüyor ama doktor 2.trimester içinde kaybolacağını söyledi
İnşallah canım sen de yarın güzel bir betahcg ile öğrenirsin umarım gebeliğiniÇok geçmiş olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Umarımİnşallah canım sen de yarın güzel bir betahcg ile öğrenirsin umarım gebeliğini
E nabızdan bakın çıkmıştır .. E devletten girebilirsinizKan verdim sonuçlar sabah çıkıcak
Henüz çıkmamış bugün sabah saatlerinde verdim yarın öğlen çıkar dediler sabırsızlıkla bekliyorumE nabızdan bakın çıkmıştır .. E devletten girebilirsiniz
Anladım bugün biri 9:45 de verdi de 16:50 de bana mesaj attı çıktı die sağlık ocağından vermişti belki bulundugunız mevkinin yoğunluğuyla alakalidir .. güzel haberler alırsınız ınsallahHenüz çıkmamış bugün sabah saatlerinde verdim yarın öğlen çıkar dediler sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah kafam çok bulanık ne çıkacak sonuç diyeAnladım bugün biri 9:45 de verdi de 16:50 de bana mesaj attı çıktı die sağlık ocağından vermişti belki bulundugunız mevkinin yoğunluğuyla alakalidir .. güzel haberler alırsınız ınsallah
Bende sağlık ocağına verdim ama sabah çıkar dediler hala bakıyorum çıkmamışİnşallah kafam çok bulanık ne çıkacak sonuç diye
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaHenüz çıkmamış bugün sabah saatlerinde verdim yarın öğlen çıkar dediler sabırsızlıkla bekliyorum
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba