M mlekaalan Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2024 3 0 30 Cuma 11:41 Konu Sahibi mlekaalan #1 Kızlar adetime 8 gün var ilk test hayali çizgi ertesi gün negatif çıktı çok üzüldüm. Kan verdim sonuç bekliyorum sizce ehamile olabilir miyim Eklentiler IMG_20241107_184655.jpg 25,7 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar adetime 8 gün var ilk test hayali çizgi ertesi gün negatif çıktı çok üzüldüm. Kan verdim sonuç bekliyorum sizce ehamile olabilir miyim
Arzu_Azra Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 1.146 1.085 29 Cuma 12:10 Konu Sahibi mlekaalan #2 mlekaalan .!.: Kızlar adetime 8 gün var ilk test hayali çizgi ertesi gün negatif çıktı çok üzüldüm. Kan verdim sonuç bekliyorum sizce ehamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Miratech markası ise çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor canım. İnşallah senin sonucun güzel çıkar.
mlekaalan .!.: Kızlar adetime 8 gün var ilk test hayali çizgi ertesi gün negatif çıktı çok üzüldüm. Kan verdim sonuç bekliyorum sizce ehamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Miratech markası ise çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor canım. İnşallah senin sonucun güzel çıkar.
M mlekaalan Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2024 3 0 30 Cuma 12:47 Konu Sahibi mlekaalan #3 Arzu_Azra .!.: Miratech markası ise çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor canım. İnşallah senin sonucun güzel çıkar. Genişletmek için tıkla... Days doctordu aldığım
Arzu_Azra .!.: Miratech markası ise çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor canım. İnşallah senin sonucun güzel çıkar. Genişletmek için tıkla... Days doctordu aldığım
Arzu_Azra Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 1.146 1.085 29 Cuma 13:03 Konu Sahibi mlekaalan #4 mlekaalan .!.: Days doctordu aldığım Genişletmek için tıkla... O markayı denemedim canım istersen bekle sonra tekrar yap koyulaşma varsa vardır ardından kan ile netlestirirsin
mlekaalan .!.: Days doctordu aldığım Genişletmek için tıkla... O markayı denemedim canım istersen bekle sonra tekrar yap koyulaşma varsa vardır ardından kan ile netlestirirsin
M mlekaalan Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2024 3 0 30 Cuma 16:18 Konu Sahibi mlekaalan #5 Arzu_Azra .!.: O markayı denemedim canım istersen bekle sonra tekrar yap koyulaşma varsa vardır ardından kan ile netlestirirsin Genişletmek için tıkla... Kanda negatif çıktı çok üzgünüm
Arzu_Azra .!.: O markayı denemedim canım istersen bekle sonra tekrar yap koyulaşma varsa vardır ardından kan ile netlestirirsin Genişletmek için tıkla... Kanda negatif çıktı çok üzgünüm
L leydii69 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 165 52 Cuma 16:47 Konu Sahibi mlekaalan #6 mlekaalan .!.: Kanda negatif çıktı çok üzgünüm Genişletmek için tıkla... Days doktora da çok yanıltan bi marka ama bence içinizi ferah tutun baya erken test yapmışsınız gecikmeyi bekleyin insallah gönlünüzce olur
mlekaalan .!.: Kanda negatif çıktı çok üzgünüm Genişletmek için tıkla... Days doktora da çok yanıltan bi marka ama bence içinizi ferah tutun baya erken test yapmışsınız gecikmeyi bekleyin insallah gönlünüzce olur
Arzu_Azra Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 1.146 1.085 29 Cuma 17:45 Konu Sahibi mlekaalan #7 mlekaalan .!.: Kanda negatif çıktı çok üzgünüm Genişletmek için tıkla... Hakkında hayırlısı olsun canım
mlekaalan .!.: Kanda negatif çıktı çok üzgünüm Genişletmek için tıkla... Hakkında hayırlısı olsun canım