Erken gebelik testi

HaticGK

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
13
1
32
Hayırlı geceler hanımlar
Erken gebelik testi yapanlar bakabilir mi ? 14 ve 18 gün Ekim olarak dört gün ara ile test yaptım. Bugün silik çizgi var..Sizde de böyle olup kanda pozitif çıkan oldu mu ?

Eklentiler

• IMG_20241018_230719.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 319
Kızlar merhaba reglime altı gün var az önce test yaptım bu şekil çıktı dün ve bugün kahverengi lekelenmem oldu sizce gebelik var mıdır olsaydı teste çıkmaz mıydı

Eklentiler

• IMG_0043.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar merhaba reglime altı gün var az önce test yaptım bu şekil çıktı dün ve bugün kahverengi lekelenmem oldu sizce gebelik var mıdır olsaydı teste çıkmaz mıydı Eki Görüntüle 3495930
Ben 6 gün kala erken gebelik testi ile silik çizgi şeklinde öğrendim . Ama dakika önemli benim ilk 6 gün kala testim 10. Dakikada silik oldu ertesi gün tekrar yaptım 5 dakikada bir tık daha net bir silik çizgi oldu ondan sonraki gün yine yaptım bu kez 1 dakikada daha net bir çizgi oldu. Siz de gün gün takip edjn derim ve dakikalara da dikkat ederek özellikle ilk 10 dakika önemli

Açıkçası ben öyle çok uzun beklemiyorum hiçte dakikaya dikkat etmedim ve gün gün takip etmedim gecikmeyi bekliyorum ama şu an regli miyim değil miyim onu bile ayırt edemiyorum bugün 3.günüm kahverengi az az leke geliyor takvime göre reglime 5 gün var

Kızlar reglime 1 hafta vardı 3 gün süren kahverengi akıntım dün bitti bugün bildiğiniz regl oldum sizce ne alaka gebe olma ihtimalim var mıdır şuan 3gün kahve rengi leke hemen üzerine de regl oldum ama normale göre 4 günüm daha var yaşayan var mi bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…