Hayırlı olsun o zaman var kan testi ver hemen
Hayırlısı olsunErken gebelik testi yaptım (prodoctor) adetime 5gün var sizce kuruma çizgisimi yoksa gebelik var mı
28 günde bir regl oluyorum, başlangıçtan 14. Gün olarak evet değerlendirdik, ama ovulasyon testi falan yapmadım. 2 gün önce test verdim beta hcg 283 , progesteron 18 çıktı, bugün sonucum çıkacak umarım her şey yokundadır, bundan önceki dış gebelikti biraz gerginiz ondan, bu arada bugün regli günümdü:) 7 gün öncesinde öğrenip hızlıca harekete geçtik değerleri bilelim diyeHayırlısı olsunyumurtlama günlerini mi değerlendirmiştiniz
Hayırlısı olsun inşallah28 günde bir regl oluyorum, başlangıçtan 14. Gün olarak evet değerlendirdik, ama ovulasyon testi falan yapmadım. 2 gün önce test verdim beta hcg 283 , progesteron 18 çıktı, bugün sonucum çıkacak umarım her şey yokundadır, bundan önceki dış gebelikti biraz gerginiz ondan, bu arada bugün regli günümdü:) 7 gün öncesinde öğrenip hızlıca harekete geçtik değerleri bilelim diye
İnşallah güzel haberler alırızHayırlısı olsun inşallahbizde bu ay adet bitiminden başlayarak 1 gün arayla devam ettik yumurtlama testimde dün ve bugün koyu görünüyordu yine devam edicez umarım bizimde tutar
775 beta hcg 2. Gun sonucuİnşallah güzel haberler alırız
Canım benimde prodoctor silik çıktı ama kaset test negatif çıktı sende de mi bu şekilde olmuştu ama baya uzun zamandır prodoctor kullanıyorum hiç kuruma çizgisi bile çıkarmamıştı sence varımdır bugün yumurtlamanın 10.günüErken gebelik testlerine çok güvenmeyin derim benim de ilk testim böyle pozitif var gibi duruyor çünkü sizde de ama sonra ki yaptığım 3test negatif çıktı , pazartesi günü gittim kan verdim adetim 1gün gecikti sadece değerim yüksek çıktı gebelik var , kan verin ya da kaset test yapın reglden 1gün önce felan en erken
Erken gebelik testlerim ya negatif ya da çok silik çizgi çıkıyordu , adetinden 1günde yap kesin sonuç veriyor ben 8haftalık hamileyim şuan inşallah sende beklediğin sonucu alırsınCanım benimde prodoctor silik çıktı ama kaset test negatif çıktı sende de mi bu şekilde olmuştu ama baya uzun zamandır prodoctor kullanıyorum hiç kuruma çizgisi bile çıkarmamıştı sence varımdır bugün yumurtlamanın 10.günü