S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sekerg #1 1 hafta önce korunmasız ilişkimiz oldu o hafta acilde kan verdim hcg yede bakıldı negatif çıktı bu sabah test yaptım silik çıktı akşam testi tekrarladım silik bile çıkmadı acaba hamilemiyim?
1 hafta önce korunmasız ilişkimiz oldu o hafta acilde kan verdim hcg yede bakıldı negatif çıktı bu sabah test yaptım silik çıktı akşam testi tekrarladım silik bile çıkmadı acaba hamilemiyim?
gelengiden Guru Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 5.516 20.579 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sekerg #2 varla yok arası, erken olabilir
S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sekerg #4 gelengiden .!.: varla yok arası, erken olabilir Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır eşimede söyledim çok heveslendik
gelengiden .!.: varla yok arası, erken olabilir Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır eşimede söyledim çok heveslendik
Arianaa 💕🐣Defne Kuşum🐣💕 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Nisan 2021 1.868 2.183 32 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sekerg #5 Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre
Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre
S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sekerg #6 Arianaa .!.: Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre Genişletmek için tıkla... Peki bu akiam acile gidip kan versen çıkar mı ki
Arianaa .!.: Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre Genişletmek için tıkla... Peki bu akiam acile gidip kan versen çıkar mı ki
S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sekerg #7 Arianaa .!.: Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre Genişletmek için tıkla... 5 dk içinde çıktı sabah yaptığımda akşam yaptığım testte çıkmadı
Arianaa .!.: Testte çizgi kaç dk çıktı bilmiyorumda hcg nin idrara geçmesi için en az 12 gün falan geçmesi gerekiyor 1 hafta testte çıkması için erken bi süre Genişletmek için tıkla... 5 dk içinde çıktı sabah yaptığımda akşam yaptığım testte çıkmadı
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.225 7.848 28 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sekerg #8 çizgi çok yakın.bana sağlıklı gelmedi. bu marka böyle çıkıyor normalde. zaten 1 haftada testte çıkması çok çok zor Eklentiler 76f2cf58-aba9-4949-be7e-eacdb9b37b40.jpeg 211,8 KB · Görüntüleme: 34
çizgi çok yakın.bana sağlıklı gelmedi. bu marka böyle çıkıyor normalde. zaten 1 haftada testte çıkması çok çok zor
Arianaa 💕🐣Defne Kuşum🐣💕 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Nisan 2021 1.868 2.183 32 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sekerg #9 Sekerg .!.: Peki bu akiam acile gidip kan versen çıkar mı ki Genişletmek için tıkla... Sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayın bazen tesler hatalıda olabiliyor sabahta çıkarsa öyle kan verin
Sekerg .!.: Peki bu akiam acile gidip kan versen çıkar mı ki Genişletmek için tıkla... Sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayın bazen tesler hatalıda olabiliyor sabahta çıkarsa öyle kan verin
S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sekerg #10 Lady Guinevere .!.: çizgi çok yakın.bana sağlıklı gelmedi. bu marka böyle çıkıyor normalde. zaten 1 haftada testte çıkması çok çok zor Genişletmek için tıkla... Anladım akşam başka markanın testini kullandım onunkinde çıkmamıştı
Lady Guinevere .!.: çizgi çok yakın.bana sağlıklı gelmedi. bu marka böyle çıkıyor normalde. zaten 1 haftada testte çıkması çok çok zor Genişletmek için tıkla... Anladım akşam başka markanın testini kullandım onunkinde çıkmamıştı
S Sekerg Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 7 1 23 29 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sekerg #11 Arianaa .!.: Sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayın bazen tesler hatalıda olabiliyor sabahta çıkarsa öyle kan verin Genişletmek için tıkla... Tamam inşallah çıkar
Arianaa .!.: Sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayın bazen tesler hatalıda olabiliyor sabahta çıkarsa öyle kan verin Genişletmek için tıkla... Tamam inşallah çıkar