Erken gebelik testi

Bugün bel ve sırt ağrısıyla hastaneye gittim ara ara da hafif adet sancılarım olup geçiyor. Doktor beta istedi sonuç negatif. Gecikmemin 4.gününde olduğumu ilk defa böyle geciktiğini söyledim doktor ilaç falan kullanma 1 hafta bekle dedi. Bekliyoruz bakalım. Çok heyecanlı ve umutluyum umarım boşa çıkmaz umutlarımız
Sonucunuz kaç cıkmıstı acaba inşallah ıkımızınde yüzünü güldürsün rabbım bekliyorum bende sabırla

İnşallah ben gecıkmeden önce verdım şuan 3 gün gecıktı tekrar versem mi bilmiyorum beklıcem bır hafta felan ama hıc umudum yok :KK43:
Bence bekle 1 hafta insan negatifi görünce üzülüp stres yapıyor geç döllenmeyse adetin 10-12 gün geçmesini bekleyin diyorlar inşallah hayırlı sağlıklı hamilelik haberimizi kolaylıkla alırız 🤲🥰

Bence bekle 1 hafta insan negatifi görünce üzülüp stres yapıyor geç döllenmeyse adetin 10-12 gün geçmesini bekleyin diyorlar inşallah hayırlı sağlıklı hamilelik haberimizi kolaylıkla alırız 🤲🥰
Benden bundan 1 buçuk ay önce hs ameliyatı oldum küretaj yaptılar rahım ıncelttıler polıp vardı polıpten sonra adetım 4 gün sürüp bitti
Bu 2 çı adetım ama gelmedı bu türkü ve hs olup bı sonrakı ay hamıle olan okadar çok kadın var ki yanı kafam çok karışık hayırlısı 🫂

Benim 15 gün oldu adetim bugün geçiyor test yaptım az önce kaset test çıkmadı kadın doguma gidicem galiba

Eklentiler

• 1000109687.jpg
    1000109687.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 88
X