- 29 Eylül 2022
- 121
- 16
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mossokarsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun var gibi. Reglinize kaç gün var
Markası days doctor kuruma çizgisi çıkarır mı bu test ilk 5 dakika da böyle çıktı adete 6 gün var bu testi kullanan oldu mu hiç kızlar
6 gün var canım emin olamadımHayırlı olsun var gibi. Reglinize kaç gün var![]()
Bir kaç gün sonra tekrarlayın bence6 gün var canım emin olamadım
Test markasını tanıyor musunuz acaba güvenmeli miyim ilk bebeğim olacak 5 yıldır bekliyoruzBir kaç gün sonra tekrarlayın bence![]()
İnşallah vardırTest markasını tanıyor musunuz acaba güvenmeli miyim ilk bebeğim olacak 5 yıldır bekliyoruz![]()
İnşAllah canımİnşallah vardırMarkayı hiç kullanmadim bilmiyorum
Kızlar ypk mu bu markadan kullanan acabaa?
Merhaba testi tekrarladınız mıKızlar ypk mu bu markadan kullanan acabaa?
Merhaba testi tekrarlamadım arkadaşın biri bi kaç gün sonra yapın yazmış adete yakın bir daha yapayım diye düşündümMerhaba testi tekrarladınız mı
Sizde fikir verirseniz sevinirimMerhaba testi tekrarladınız mı
Beklesenizde olur ama zaten testinizde çizgi var yapsanız daha koyu çıkar. Bence yarın ilk idrarla tekrarlayın farkı görmek için iki gün yeterli inşallah vardır ve sağlıkla devam ederSizde fikir verirseniz sevinirim
Tamam inşallah teşekkür ederimBeklesenizde olur ama zaten testinizde çizgi var yapsanız daha koyu çıkar. Bence yarın ilk idrarla tekrarlayın farkı görmek için iki gün yeterli inşallah vardır ve sağlıkla devam eder
Aynı testi tekrarladım yine böyle çıktı ilk 5 dakika bile olmadan
Adete 3 gün varAynı testi tekrarladım yine böyle çıktı ilk 5 dakika bile olmadan
Sizce test ilerlemiş mi koyuluk ve renk bakımındanBeklesenizde olur ama zaten testinizde çizgi var yapsanız daha koyu çıkar. Bence yarın ilk idrarla tekrarlayın farkı görmek için iki gün yeterli inşallah vardır ve sağlıkla devam eder
Benim de aynı böyle ve aynı marka,ama kan verdim 0.3 çıktı ya,inşallah sizde vardırSizce test ilerlemiş mi koyuluk ve renk bakımından
Ya çok üzüldüm ümidim vardı bu sefer adetten önce mi yaptınız testiBenim de aynı böyle ve aynı marka,ama kan verdim 0.3 çıktı ya,inşallah sizde vardır![]()