Erken gebelik testi

Çıktı e nabızdan baktm beta hcg diye yazmıyor diğer bütün değerlerin ismi var neden böle oldu anlamadım acaba gebelik yokmu o yüzden mi çıkmadı yada başka bi ismi olablr mi beta hcg yerine

Çıktı e nabızdan baktm beta hcg diye yazmıyor diğer bütün değerlerin ismi var neden böle oldu anlamadım acaba gebelik yokmu o yüzden mi çıkmadı yada başka bi ismi olablr mi beta hcg yerine
Beta diye görünür kuzum beta yapmadılar mı acaba

Yok daha gidemedm çalışıyorum bide 2 den sonra gel demişlerdi
Merhaba konunun başından beri yazışmaları okudum. İnşallah güzel haber alacaksınız diye umut ediyorum, reglim geçtikten 3 gün sonra bu şekilde erken gebelik testiyle silik çizgiyle öğrenmiştim kızımı. Ben özelde yaptırdığım için direkt beta diye düşmüştü, değer 47 ydi yani düşüktü. Önemli olan 2 günde bir 2 katı değer alman kanda. İnşallah pozitif sonucunuz

Kızlar sonuç negatif
Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum ne diyorsunuz

Çok yeni 2 günde bir artması önemli çok tsıklmayın akışına bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…