- 29 Aralık 2023
- 26
- 2
- 6
- 22
- Konu Sahibi melekalpli
-
Canım bende bekliyorum seni heyecanla
48 saat içinde tüm tahliller e nabıza işlenir dün verdin bugün muhakkak çıkar yaz mutlaka
Bende bugün kan verdim ama peçeteyi bastırdığımda farkettiğim çok açık kahve lekelenme var
Beta diye görünür kuzum beta yapmadılar mı acabaÇıktı e nabızdan baktm beta hcg diye yazmıyor diğer bütün değerlerin ismi var neden böle oldu anlamadım acaba gebelik yokmu o yüzden mi çıkmadı yada başka bi ismi olablr mi beta hcg yerine
Gözükmüyor hemşireyle de konştuk gebelik diye ama bilmiyorum 2 den sonra gel demişti e nabıze geç düşer diye gidicem bakalımBeta diye görünür kuzum beta yapmadılar mı acaba
Hcg demi yok? Ama pozitif yani sonucunz bndan emin olunGözükmüyor hemşireyle de konştuk gebelik diye ama bilmiyorum 2 den sonra gel demişti e nabıze geç düşer diye gidicem bakalım
Git bak kuzum bize de haber verGözükmüyor hemşireyle de konştuk gebelik diye ama bilmiyorum 2 den sonra gel demişti e nabıze geç düşer diye gidicem bakalım
Tamam canımGit bak kuzum bize de haber ver
Gerçekten mi ama beta hcg yazmıyor nasıl olablr kiiiiHcg demi yok? Ama pozitif yani sonucunz bndan emin olun
Gittin mi canımGerçekten mi ama beta hcg yazmıyor nasıl olablr kiiii
Evet evet Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin 3 test yapmis oldunuz üçündede silik pozitif sonuç daha ne diyeyimGerçekten mi ama beta hcg yazmıyor nasıl olablr kiiii
Sağlık ocağında mı vermiştiniz hastane mi bende heyecanla bekliyorum siziYeni e nabızdan baktım ama hcg diye yazmıyor başka değerlerin ismi var neden böle oldu
Sağlık ocağına vermiştmSağlık ocağında mı vermiştiniz hastane mi bende heyecanla bekliyorum sizi
İnşallahEvet evet Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin 3 test yapmis oldunuz üçündede silik pozitif sonuç daha ne diyeyimhayrli olsun
Yok daha gidemedm çalışıyorum bide 2 den sonra gel demişlerdiGittin mi canım
Kız heyecanla bekliyor
Merhaba konunun başından beri yazışmaları okudum. İnşallah güzel haber alacaksınız diye umut ediyorum, reglim geçtikten 3 gün sonra bu şekilde erken gebelik testiyle silik çizgiyle öğrenmiştim kızımı. Ben özelde yaptırdığım için direkt beta diye düşmüştü, değer 47 ydi yani düşüktü. Önemli olan 2 günde bir 2 katı değer alman kanda. İnşallah pozitif sonucunuzYok daha gidemedm çalışıyorum bide 2 den sonra gel demişlerdi
Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum ne diyorsunuzKızlar sonuç negatif
Hayırlısı olsun canımızı sıkmayın demekki doğru zman değilmiş siz istemeye devam edin Elbet olurKızlar sonuç negatif
Çok yeni 2 günde bir artması önemli çok tsıklmayın akışına bırakınKızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum ne diyorsunuz
Tekrar kan verdim dün 112ye yükselmiş 48 denÇok yeni 2 günde bir artması önemli çok tsıklmayın akışına bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?