• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Çıktı e nabızdan baktm beta hcg diye yazmıyor diğer bütün değerlerin ismi var neden böle oldu anlamadım acaba gebelik yokmu o yüzden mi çıkmadı yada başka bi ismi olablr mi beta hcg yerine

Çıktı e nabızdan baktm beta hcg diye yazmıyor diğer bütün değerlerin ismi var neden böle oldu anlamadım acaba gebelik yokmu o yüzden mi çıkmadı yada başka bi ismi olablr mi beta hcg yerine
Beta diye görünür kuzum beta yapmadılar mı acaba

Yok daha gidemedm çalışıyorum bide 2 den sonra gel demişlerdi
Merhaba konunun başından beri yazışmaları okudum. İnşallah güzel haber alacaksınız diye umut ediyorum, reglim geçtikten 3 gün sonra bu şekilde erken gebelik testiyle silik çizgiyle öğrenmiştim kızımı. Ben özelde yaptırdığım için direkt beta diye düşmüştü, değer 47 ydi yani düşüktü. Önemli olan 2 günde bir 2 katı değer alman kanda. İnşallah pozitif sonucunuz 🧿

Kızlar sonuç negatif😔
Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum ne diyorsunuz 🙏

Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum ne diyorsunuz 🙏
Çok yeni 2 günde bir artması önemli çok tsıklmayın akışına bırakın

Back