- 29 Aralık 2023
- 26
- 2
- 6
- 22
- Konu Sahibi melekalpli
Kızlar merhaba adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı ne yapmalıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yeni gebelik canım 6 günde çok erken ama sabırlı ol 3-4 gün sonra tekrarla derim canım ama pozitif bence fotoğraf var mıKızlar merhaba adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı ne yapmalıyım?
Fotoğrafta çizgi belli olmuyor acaba çok istediğim için mi ikinci bi çizgi görüyorum emin değilim adet günümü bekleyeceğim sanırımÇok yeni gebelik canım 6 günde çok erken ama sabırlı ol 3-4 gün sonra tekrarla derim canım ama pozitif bence fotoğraf var mı
Valla o zaman sabır canım öylede böylede geçecek günler yüzde elli şanş ya pozitif ya negatif biz pozitif olması için dua edeceğiz yani dua edeceksin sabırFotoğrafta çizgi belli olmuyor acaba çok istediğim için mi ikinci bi çizgi görüyorum emin değilim adet günümü bekleyeceğim sanırım
Teşekkür ediyorumValla o zaman sabır canım öylede böylede geçecek günler yüzde elli şanş ya pozitif ya negatif biz pozitif olması için dua edeceğiz yani dua edeceksin sabır
Hayırlısı olsun canım fotoğraf ini cektiysen at bakalım biKızlar merhaba adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı ne yapmalıyım?
Ben gördüm gölge gibi çok hafif bir çizgi inşallah gebesinizdirÇok belli değil ama var gibi bi çizgi
Ayyy inşallahBen gördüm gölge gibi çok hafif bir çizgi inşallah gebesinizdir
Kızlar tekrar merhaba reglime 2 gün kaldı sizce günümü bekleyim mi tekrar mı test yapayımKızlar merhaba adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı ne yapmalıyım?
Kızlar merhaba adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı ne yapmalıyım?
Reglime 7 gün kaldı. Ben de yarın erken gebelik testi yapmak istiyorum ama biraz daha beklesem daha mantıklı. Ama sizin 2 gün kalmış. Erken gebelik testi yapın çıkar varsaKızlar tekrar merhaba reglime 2 gün kaldı sizce günümü bekleyim mi tekrar mı test yapayım
canım şu an bende öyle test yaptım var gibi ikinci çizgi bidaha bakıyorum yok gibi bende ne düşüneceğimi bilemedimFotoğrafta çizgi belli olmuyor acaba çok istediğim için mi ikinci bi çizgi görüyorum emin değilim adet günümü bekleyeceğim sanırım
Bence biraz bekle ben duramayıp yaptım ama şuan negatif çıkıcak diye endişeliyim günler geçmiyor bence gününü bekleReglime 7 gün kaldı. Ben de yarın erken gebelik testi yapmak istiyorum ama biraz daha beklesem daha mantıklı. Ama sizin 2 gün kalmış. Erken gebelik testi yapın çıkar varsa
Comfort kullandım gebelik testinde acaba yanılma payı felan olablrmi kullanan varmıTekrar yaptm test sabah ama ilk testteki gibi gölge gibi ikinci çizgi kan tahlili verdim daha çıkmadı bekliyorum kızlar hayırlısı olsun inşallah dua edin herkesin gönlüne göre versin inşallah
Bence var çıktı mı kan sonucunuzÜsteki önceki test alttakini bugün yaptm varmı bebiş sizce
Yeni e nabızdan baktım ama hcg diye yazmıyor başka değerlerin ismi var neden böle olduBence var çıktı mı kan sonucunuz
Canım bende bekliyorum seni heyecanlaYeni e nabızdan baktım ama hcg diye yazmıyor başka değerlerin ismi var neden böle oldu