Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı sıvı alımı sonrası test yapılmaz yanlış bilgi verir birkaç saatlik idrarı izla yapmalisiniz 3 saatlik bir idrarla daha iyi anlarız öyle bişi içip hemen test yapmak olmuyorBol çay kahve sonrası akşam idrarı sizce ben görmek istediğim için mi görüyorum gölge var mıEki Görüntüle 3327076
Adete 10 gün kala benim de böyle çok erken biliyorum ama dayanamadım sizce napmalıyım ?Bol çay kahve sonrası akşam idrarı sizce ben görmek istediğim için mi görüyorum gölge var mıEki Görüntüle 3327076
Vallahi görmek istediğim için görüyor olabilirimBugün ikinci kez silik çizgi göremiyorum ve inşallah vardır demekle yetiniyorum
Galiba körüm![]()
Adete 10 gün çok erken ama gölge bende görüyorum kaç dk sonra böyle çıktı ? Gün aşırı takip edeceğiz artıkAdete 10 gün kala benim de böyle çok erken biliyorum ama dayanamadım sizce napmalıyım ?
Hemen böyle olduAdete 10 gün çok erken ama gölge bende görüyorum kaç dk sonra böyle çıktı ? Gün aşırı takip edeceğiz artık![]()
Malum olsun görün de gelsin hayırlısıyla bebeğiniz inşallahVallahi görmek istediğim için görüyor olabilirim![]()
Keşke sabredebilsek stresten başka bişey geçmiyor elimize olmayınca daha çok stres yapıyoruz yaAdetin geçmesini bekleyinben beklemedim şimdi de beta yükseldi mi yükselmedi mi diye düşünmekten kafayı yiyorum
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim tekrar olmasından çok korkuyorum birde bat geçti ancak geçen ay 1 hafta geç yumurtladım yumurtlamama göre adete 2 gün var kuruyunca biraz daha belirginleşti testAdetin geçmesini bekleyinben beklemedim şimdi de beta yükseldi mi yükselmedi mi diye düşünmekten kafayı yiyorum
Tamam çok teşekkür ederim hepinize inşallah hepimiz için hayırlısı olurİnşallah vardır canım kan testi yaptır istersen bata 5 gün kala çıkıyor
Regl ye kaç gün var ya da kaç gün gecikti . Test yaptığınız zaman yanlış, sıkışık sabah ki ilk idrar ile yapılmalı ben malesef bir çizgi göremedim hakkınızda hayırlısı olsunBol çay kahve sonrası akşam idrarı sizce ben görmek istediğim için mi görüyorum gölge var mıEki Görüntüle 3327076
Merhaba ben bugün adete 5 gün kala kan verdim 0.44 çıktı negatif demek mi ?Adete 10 gün çok erken ama gölge bende görüyorum kaç dk sonra böyle çıktı ? Gün aşırı takip edeceğiz artık![]()