Erken gebelik testi

Withcrennn

Yolcu 🎈
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
729
239
103
27
Kızlar 6. Gün erken gebelikte negatif görüp daha sonra pozitif olanınız var mı acaba 5. Gün emriyosunda

Kızlar 6. Gün erken gebelikte negatif görüp daha sonra pozitif olanınız var mı acaba 5. Gün emriyosunda
BEN GÖRDÜM CANIM ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM EVDE TERTEMİZ BİR TEK ÇİZGİ ÇIKTI, O GÜN KAN VERDİĞİMDE 16 ÇIKMIŞTI DEĞERİM:) sAKIN MORALİNİ BOZMA BEKLEEE
Sizi dinledim kan verdim 20 çıktı allah razı olsun sayenizde biraz umutlanıp gittim

Çok erken yapmışsınız bence çıkmaz ben 8. Gün gördüm ama çok silikti hatta çok sonradan çıktı
Ben de bugün transferden sonra 7.gün erken gebelik testi yaptım. İlk 5dk bir şey yoktu. Sonradan silik bir iz oluştu test çizgisinin yerinde. Kuruma çizgisi mi yoksa erken olduğu için mi bu kadar silik bilmiyorum. Sizinkinin de sonradan oluştuğunu söylemişsiniz. Çok mu silikti merak ettim. İçimde bir umut kan testi için 12.günü bekleyeceğim..

Evet arkadaşım çıkmadı çöpe attım 15-20 dk sonra çıktı artımed erken gebelik testi,değerim de yüksek olduğu halde çok çok silik çıktı

İnşallah vardır. Kan için cumartesi çağırdılar. Daha çok var. Belki Perşembe günü yaptırırım. O zamana daha da yükselir inşallah değerler

Yarın transfer sonrası10. Gün randevum var. yine vajinal muayene mi yapıyorlar biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…