- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
- Konu Sahibi Withcrennn
Kızlar 6. Gün erken gebelikte negatif görüp daha sonra pozitif olanınız var mı acaba 5. Gün emriyosunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEN GÖRDÜM CANIM ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM EVDE TERTEMİZ BİR TEK ÇİZGİ ÇIKTI, O GÜN KAN VERDİĞİMDE 16 ÇIKMIŞTI DEĞERİM:) sAKIN MORALİNİ BOZMA BEKLEEEKızlar 6. Gün erken gebelikte negatif görüp daha sonra pozitif olanınız var mı acaba 5. Gün emriyosunda
Çok erken yapmışsınız bence çıkmaz ben 8. Gün gördüm ama çok silikti hatta çok sonradan çıktıKızlar 6. Gün erken gebelikte negatif görüp daha sonra pozitif olanınız var mı acaba 5. Gün emriyosunda
Ne bileyim ya milletin 5. Gün falan cıkıyor ya belki dedimÇok erken yapmışsınız bence çıkmaz ben 8. Gün gördüm ama çok silikti hatta çok sonradan çıktı
Kızlar 6. Gün erken gebelikte negatif görüp daha sonra pozitif olanınız var mı acaba 5. Gün emriyosunda
Sizi dinledim kan verdim 20 çıktı allah razı olsun sayenizde biraz umutlanıp gittimBEN GÖRDÜM CANIM ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM EVDE TERTEMİZ BİR TEK ÇİZGİ ÇIKTI, O GÜN KAN VERDİĞİMDE 16 ÇIKMIŞTI DEĞERİM:) sAKIN MORALİNİ BOZMA BEKLEEE
Ben de bugün transferden sonra 7.gün erken gebelik testi yaptım. İlk 5dk bir şey yoktu. Sonradan silik bir iz oluştu test çizgisinin yerinde. Kuruma çizgisi mi yoksa erken olduğu için mi bu kadar silik bilmiyorum. Sizinkinin de sonradan oluştuğunu söylemişsiniz. Çok mu silikti merak ettim. İçimde bir umut kan testi için 12.günü bekleyeceğim..Çok erken yapmışsınız bence çıkmaz ben 8. Gün gördüm ama çok silikti hatta çok sonradan çıktı
Evet arkadaşım çıkmadı çöpe attım 15-20 dk sonra çıktı artımed erken gebelik testi,değerim de yüksek olduğu halde çok çok silik çıktıBen de bugün transferden sonra 7.gün erken gebelik testi yaptım. İlk 5dk bir şey yoktu. Sonradan silik bir iz oluştu test çizgisinin yerinde. Kuruma çizgisi mi yoksa erken olduğu için mi bu kadar silik bilmiyorum. Sizinkinin de sonradan oluştuğunu söylemişsiniz. Çok mu silikti merak ettim. İçimde bir umut kan testi için 12.günü bekleyeceğim..
İnşallah ben de kanda pozitif olduğunu öğrenirim. Silik de olsa orda bir çizgi var gibi :)Evet arkadaşım çıkmadı çöpe attım 15-20 dk sonra çıktı artımed erken gebelik testi,değerim de yüksek olduğu halde çok çok silik çıktı
İnşallahİnşallah ben de kanda pozitif olduğunu öğrenirim. Silik de olsa orda bir çizgi var gibi :)
Merak ettim yazmadan duramadım :)Evet arkadaşım çıkmadı çöpe attım 15-20 dk sonra çıktı artımed erken gebelik testi,değerim de yüksek olduğu halde çok çok silik çıktı
Bence var ,hemen hemen aynıydı yükleyim bakınMerak ettim yazmadan duramadım :)
Sizin çizgi bundan daha mı belirgindi?
Bence var ,hemen hemen aynıydı yükleyim bakın
ahh çok sevindim benimde 16 çıkmıştı.Sizi dinledim kan verdim 20 çıktı allah razı olsun sayenizde biraz umutlanıp gittim
Kan sonucunu gormeden bisy yapmazlar bebek varsa alttan muane etmiyorlar boyle biliyorum bugun yasadimYarın transfer sonrası10. Gün randevum var. yine vajinal muayene mi yapıyorlar biliyor musunuz