• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

cnhavva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
11
1
1
24
Kızlar 1i adet baslangici 5 i bitiş 6 yada 7 iliski bide 14 21 de iliski oldu ama ayın 14 u olmadan kasik bel ağrılarım başladı 10 gün kadar sürdü bı kaç gün olmadı gibi şuan ara ara yine oluyo göğüs ucu karıncalanma hassasiyet var sık idrar ishal ama belirtilere çok odaklanmak istemiyorum adetime de 7 gün var erken gebelik testi yapsam olur mu sizce ilk gebeliğim olucak bu tarz şeyler yaşayanlar oldu mu ? Bide bazen şişlik oluyo

Kızlar 1i adet baslangici 5 i bitiş 6 yada 7 iliski bide 14 21 de iliski oldu ama ayın 14 u olmadan kasik bel ağrılarım başladı 10 gün kadar sürdü bı kaç gün olmadı gibi şuan ara ara yine oluyo göğüs ucu karıncalanma hassasiyet var sık idrar ishal ama belirtilere çok odaklanmak istemiyorum adetime de 7 gün var erken gebelik testi yapsam olur mu sizce ilk gebeliğim olucak bu tarz şeyler yaşayanlar oldu mu ? Bide bazen şişlik oluyo
2 gün sonra erken gebelik testi yapın net çıkar 5 gün kala

Dayanamadim biraz önce yaptım negatif çıktı kan veriyim diye düşünüyorum bilmiyorum ama hala hamile gibi hissediyorum test bişey farketmedi benim için
Önce kanda çıkar tabi. Ama geç döllenme olursa gebe olsanız bile erken kan negatif olur. Sabırlı olup 3-4 gün daha bekleseniz kanda net sonuç olur

Kızlar normalde adetim dk bile şaşmaz günü gününe olur yıllardır bu ay 2 gün gecikti ovulasyon zamanı felaket kasık ağrısı çektim ve uyku halim vardı çok fena. Adete 1 hafta kala geçti şu an sadece göğüs ucum değdiğim zaman acıyo bu ay hiç geçmedi o. Bir de yumurta kokusu aşırı yoğun ve tiksinc geliyor bana. Eşimin sigara kokusu da aşırı iğrenç geliyor normalde yıllardır içer yanımda kokmaz yani hassas değilimdir. Kaç kez sigarayı mi değiştin diye sordum aynı diyor. 2 gün gecikti bu ay bu sabah test yaptım negatif sizce gebelik var mıdır geç döllenme olabilir mi

Kızlar normalde adetim dk bile şaşmaz günü gününe olur yıllardır bu ay 2 gün gecikti ovulasyon zamanı felaket kasık ağrısı çektim ve uyku halim vardı çok fena. Adete 1 hafta kala geçti şu an sadece göğüs ucum değdiğim zaman acıyo bu ay hiç geçmedi o. Bir de yumurta kokusu aşırı yoğun ve tiksinc geliyor bana. Eşimin sigara kokusu da aşırı iğrenç geliyor normalde yıllardır içer yanımda kokmaz yani hassas değilimdir. Kaç kez sigarayı mi değiştin diye sordum aynı diyor. 2 gün gecikti bu ay bu sabah test yaptım negatif sizce gebelik var mıdır geç döllenme olabilir mi
Olabilir emin olmak için kan testi yaptır bende öyle yapıcam devlete gittim bugün hafta sonu yapmıyolarmis hafta içi de ücretli yapıyolarmis dediler

Merhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz

Back