Erken gebelik testi

Z123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
68
26
18
28
Mrb kizlar bugün erken gebelik testi aldım ismi After 10 diye test üstünde ilişkiden 5 gün sonra kesin sonuç yazıyor bu testi bilen varmı acaba doğruluğu nasıl emin olamadım okadar erken belli olurmu idrar testi. Reglime 6 gün var daha adetim düzensizdir 32 güne bir olur genelde ama bel ağrısı ve kasik ağrım var dayanamadım test yaptım negatif tertemiz çıktı silik bir çizgi bile yok aynı duru yaşayan varmı

Bazen öyle bir soruyorsunuz ki hamile kalmak mı istiyorsunuz kalmamak mı anlayamıyorum

Kalmak istiyorum 4 ay düzenli olarak deniyorum ama Allah'ım nasip etmedi hala günü saati vardır tabi ama içim kıpır kıpır her ay heyecanla bekliyorum
Umarım rabbim tez zamanda nasip eder daha yolun çok başındasınız beklemeyin akışına bırakın streste etkiler

Canım ilişkiden beş gün sonra doğru sonuç vermesi imkansız yerleşmeyi bırak döllenmesi bile zaman alıyo inşallah vardır, bence günün geçmesini bekle

Canım ilişkiden beş gün sonra doğru sonuç vermesi imkansız yerleşmeyi bırak döllenmesi bile zaman alıyo inşallah vardır, bence günün geçmesini bekle
Bncede çok haklısınız inşallah vardır sonucu kesin yazicam buraya heyecanla bekliyorum

Bncede çok haklısınız inşallah vardır sonucu kesin yazicam buraya heyecanla bekliyorum
Benim altı gün geçti sadece iki kere test yaptım. Hala bekliyorum. Yeterki olsunda iki gün gec öğrensek ne olucak sanki beklemek ten zarar gelmez inşallah çift çizgiyi biran önce görürüz

Benim altı gün geçti sadece iki kere test yaptım. Hala bekliyorum. Yeterki olsunda iki gün gec öğrensek ne olucak sanki beklemek ten zarar gelmez inşallah çift çizgiyi biran önce görürüz
İnşallah cnm Allah hepimizin gönlüne göre versin

Merhaba arkadaşlar burda yeniyim reglime 1 gün var erken gebelik testi bu şekilde çıktı sizce gebelik var mı cevaplarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG-20220831-WA0001.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 1.210
Adet gunumde test yaptım erken gebelik olandan sonuç bu şekilde çıktı değerim çok mu düşük anlayamadım yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…