Kalmak istiyorumBazen öyle bir soruyorsunuz ki hamile kalmak mı istiyorsunuz kalmamak mı anlayamıyorum
Umarım rabbim tez zamanda nasip eder daha yolun çok başındasınızKalmak istiyorum4 ay düzenli olarak deniyorum ama Allah'ım nasip etmedi hala günü saati vardır tabi ama içim kıpır kıpır her ay heyecanla bekliyorum
Haklısınız hayırlısı olsun inşallah ama test yanıltıcı mi diye supelendimde kullan varmı acabaUmarım rabbim tez zamanda nasip eder daha yolun çok başındasınızbeklemeyin akışına bırakın streste etkiler
Bncede çok haklısınız inşallah vardır sonucu kesin yazicam buraya heyecanla bekliyorumCanım ilişkiden beş gün sonra doğru sonuç vermesi imkansız yerleşmeyi bırak döllenmesi bile zaman alıyo inşallah vardır, bence günün geçmesini bekle
Benim altı gün geçti sadece iki kere test yaptım. Hala bekliyorum. Yeterki olsunda iki gün gec öğrensek ne olucak sanki beklemek ten zarar gelmez inşallah çift çizgiyi biran önce görürüzBncede çok haklısınız inşallah vardır sonucu kesin yazicam buraya heyecanla bekliyorum
İnşallah cnm Allah hepimizin gönlüne göre versinBenim altı gün geçti sadece iki kere test yaptım. Hala bekliyorum. Yeterki olsunda iki gün gec öğrensek ne olucak sanki beklemek ten zarar gelmez inşallah çift çizgiyi biran önce görürüz
Var .kan verdiniz miMerhaba arkadaşlar burda yeniyim reglime 1 gün var erken gebelik testi bu şekilde çıktı sizce gebelik var mı cevaplarsanız sevinirim
Hanimlar bir sorum olacakti adetim 4 gundur gecikiyor test denedim ve 1 bucuk 2 saat sonra testim su sekil oldu kuruma.cizgisi mi acaba kasik agrisi tek cekiyorumVar .kan verdiniz mi
Testi yeni mi yaptınHanimlar bir sorum olacakti adetim 4 gundur gecikiyor test denedim ve 1 bucuk 2 saat sonra testim su sekil oldu kuruma.cizgisi mi acaba kasik agrisi tek cekiyorumEki Görüntüle 3123038
Sabah ilk idrarla yaptimTesti yeni mi yaptın
Erken gebelik testi al istersen yarın sabah tekrar yenile . Baya beklemiş test doğru sonuç vermez bu çıkan sonuçSabah ilk idrarla yaptim
Evet sabah deniycm daha erken sonuc verirse kan vermeyi dusunuyorum bKalim hayirlisiErken gebelik testi al istersen yarın sabah tekrar yenile . Baya beklemiş test doğru sonuç vermez bu çıkan sonuç
HayırlısıEvet sabah deniycm daha erken sonuc verirse kan vermeyi dusunuyorum bKalim hayirlisi
Ayn canimHayırlısı
Hamilesin tebrik ederim benimde adet 3 gün geçince böyle çıkmıştıAdet gunumde test yaptım erken gebelik olandan sonuç bu şekilde çıktı değerim çok mu düşük anlayamadım yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3123671
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?