- 6 Temmuz 2021
- 22
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi Kelebek0404
-
Malesef veremedim acilden polikliniğe yönlendirdi çok kalabalıktı yaptiramadim adetin geçmesini beklicem. Bu arada hayırlı olsun senin için çok sevindim :))Dün verdiğimde 19.46 cıktı bugun 33.48 cıktı senin ne cıktı
Bende şuan sizinle aynı durumdayım yumurtlamadan 11 gün geçti eve benimde testim böyle yarın kan vericem inşallahso
Yaptırdınız mi test ne çıktı acabaBende şuan sizinle aynı durumdayım yumurtlamadan 11 gün geçti eve benimde testim böyle yarın kan vericem inşallah
Hayır adetimin geçmesini bekliyorum hastaneye gittim ama yapmadılar polikliniğe yönlendirdilerYaptırdınız mi test ne çıktı acaba
Allah razı olsun inşallah istedigib gibi olur rabbin hayırlısı versinMalesef veremedim acilden polikliniğe yönlendirdi çok kalabalıktı yaptiramadim adetin geçmesini beklicem. Bu arada hayırlı olsun senin için çok sevindim :))
Ben cuma günü kan verdim ve artık 9 gün sonra alaçam galiba kan sonucunuYaa gerçekten mi bende bugün kan vermeye gidicem güzel haberler verebilirim inşallah kaç çıktı değeriniz
Yaa gerçekten mi bende bugün kan vermeye gidicem güzel haberler verebilirim inşallah kaç çıktı değeriniz
Bak benim ki böyle cıktı hemen aynı saniyesinde işte malesef 9 gün tatil girdi araya kan da verdim öyle merak ediyorum
Evet hamile misinKızlr silik çizgi görebiliyor musunuz Eki Görüntüle 2890302
Yarın kan test vereceğim kuzumEvet hamile misin
Devlette verdiyseniz alakası bile yok e nabıza düşüyor canımBen cuma günü kan verdim ve artık 9 gün sonra alaçam galiba kan sonucunu
Hadi. Hayırlısı olsun sonuc ne acabaYarın kan test vereceğim kuzum
Nasil gidiyor hamilelik benim ki biraz zorluHamileyimmmmm
Benim testime de bakarmisinizMerhaba arkadaslar ben. Yumurtlamadam tam 11 gun sonra kaset test yaptım ama cok aşırı silik bir cizgi gordum bugunde erken gebelik yaptım ondanda silik bir cizgi gordum hemen 2. Dk cıktı sizce gebemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?