- 6 Temmuz 2021
- 22
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi Kelebek0404
-
Amin cok saol ama emin ddgilim var mı yok mu şüpheliyimAyyy hadi inşallah Allah gönlünüzr göre versin
Bende şuan sizinle aynı durumdayım yumurtlamadan 11 gün geçti eve benimde testim böyle yarın kan vericem inşallahMerhaba arkadaslar ben. Yumurtlamadam tam 11 gun sonra kaset test yaptım ama cok aşırı silik bir cizgi gordum bugunde erken gebelik yaptım ondanda silik bir cizgi gordum hemen 2. Dk cıktı sizce gebemiyim?
Bende silik çizgi gördüm en güveniliri kan testidir.İnşallah gönlünüzce olsunMerhaba arkadaslar ben. Yumurtlamadam tam 11 gun sonra kaset test yaptım ama cok aşırı silik bir cizgi gordum bugunde erken gebelik yaptım ondanda silik bir cizgi gordum hemen 2. Dk cıktı sizce gebemiyim?
HamileyimmmmmAyyy hadi inşallah Allah gönlünüzr göre versin
Dun kan testi verdim hamileyim cok sukurBıraz daha belırgınlestıgınde kan ver bencce koyulasma olurssa garantılenıyor sonucta:)) rabbım hayırlısını versın
Hakkında hayırlısı olsun inşallahBende şuan sizinle aynı durumdayım yumurtlamadan 11 gün geçti eve benimde testim böyle yarın kan vericem inşallah
Mutlaka kan testi verBende silik çizgi gördüm en güveniliri kan testidir.İnşallah gönlünüzce olsun
Yaa gerçekten mi bende bugün kan vermeye gidicem güzel haberler verebilirim inşallah kaç çıktı değerinizHakkında hayırlısı olsun inşallah
hadi hayırlı olsunnnnnDun kan testi verdim hamileyim cok sukur
Belirtilerin nelerdi kasik agrin var ise adet sancısından farkli miydi ille herkes adet sancisi gibi mi yaşıyor onu mrk ettim cevaplarsan sevinirim Allah mutluluğunu katlandirsin her daim :)Hamileyimmmmm
Hadi hayırlı olsunHamileyimmmmm
Awox bunu aldım yaptımHadi hayırlı olsuntestinizin markası nedir acaba?
RabbimBelirtilerin nelerdi kasik agrin var ise adet sancısından farkli miydi ille herkes adet sancisi gibi mi yaşıyor onu mrk ettim cevaplarsan sevinirim Allah mutluluğunu katlandirsin her daim :)
Amin Allah razı olsun darısı isteyen herkesin basına ilk yaptıgım testler kaset normal eczane testi bu erken gebelik awox markasıHadi hayırlı olsuntestinizin markası nedir acaba?
Verdim dun 19 bugun 33 cıktı hayırlısı olsun ikimiz hakkındaBende silik çizgi gördüm en güveniliri kan testidir.İnşallah gönlünüzce olsun
degerleri iyi giderse korkum kalmıcakhadi hayırlı olsunnnnnınsallah saglıkla gelıssın dogsun
Dün verdiğimde 19.46 cıktı bugun 33.48 cıktı senin ne cıktıYaa gerçekten mi bende bugün kan vermeye gidicem güzel haberler verebilirim inşallah kaç çıktı değeriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?