- 28 Ocak 2021
- 3.151
- 2.138
- 83
- Konu Sahibi mutlutablo
YaaaaBenim seninki gibi çıktıgında degerim 11 di sonra artmadı kimyasalmış senin varsa sağlıklıdır inşalllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaBenim seninki gibi çıktıgında degerim 11 di sonra artmadı kimyasalmış senin varsa sağlıklıdır inşalllah
Yok canım üzülmedim Allah bidaha verir nasılsa Bugün test yaptınmı tekrarYaaaabenim de ilki 43 idi artmadi o yüzden korkuyorum Allah'ım bizlere nasip etsin inşallahumsrim soruyla uzmemisimdir
Bugün yapmadim canım dün yaptıklarım dündü bugün kendimi tutuyorumYok canım üzülmedim Allah bidaha verir nasılsa Bugün test yaptınmı tekrar
Merhaba erken gebelik testlerine ben güvenmiyorum benimde adet öncesi yaptığımda silik çizgi çıktı baya belli oluyordu çizgim ama adet oldumGeçen ay hüsran yaşadım ve ev taşıma telasimizla adetimde 1 hafta geç geldi çok umutlanmistim geçen ay.
Fakat şimdi şöyle bir şey var ben çok sabırsız ve bebisi çok isteyen biriyim adetime 7 gün kala testler deniyorum sürekli.
Şimdi adetime 5 gün kaldı emin olmak için erken gebelik ve normal kaset gebelik testi yaptım erken gebelik testinde silik çizgi çıkıyor (bunun öncesi 3 testimde çıktı)ama kaset testte çıkmıyor negatif gösteriyor.
Sizce var mı yok mu sebebi nedir![]()
Adet olmazsanız tekrarlayın testi. Erken gebelik bile olsa bazen çıkmıyor testlerdebugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
İnşaallah canım çünkü bu benim ikinci evliliğim ve ayrıldığım kişinin çocuğu olmadı 6 yıl boyunca hep hasret kaldım ve şimdi ki eşim bunu benim için çok istiyor eşim bebeğimiz öldüğün de kendini çok yiprtatti tek başına ağlardı eşiminde yaşı çok küçük kkıyamıyoru
Benim ki olmadı regl oldum artık başka aya ama ilkkez bu kadar gecikme olduİnşaallah canım çünkü bu benim ikinci evliliğim ve ayrıldığım kişinin çocuğu olmadı 6 yıl boyunca hep hasret kaldım ve şimdi ki eşim bunu benim için çok istiyor eşim bebeğimiz öldüğün de kendini çok yiprtatti tek başına ağlardı eşiminde yaşı çok küçük kıyamıyorum da ona![]()
Merhabalar, dün bende erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Hemen normal test yaptım o da silik cizgi çıktı. Bu sabah tekrar normal test yaptım hiçbişey yok tek çizgi. Ne yapsam bilemedim. Sizin sonuç nasıl oldu acabaGeçen ay hüsran yaşadım ve ev taşıma telasimizla adetimde 1 hafta geç geldi çok umutlanmistim geçen ay.
Fakat şimdi şöyle bir şey var ben çok sabırsız ve bebisi çok isteyen biriyim adetime 7 gün kala testler deniyorum sürekli.
Şimdi adetime 5 gün kaldı emin olmak için erken gebelik ve normal kaset gebelik testi yaptım erken gebelik testinde silik çizgi çıkıyor (bunun öncesi 3 testimde çıktı)ama kaset testte çıkmıyor negatif gösteriyor.
Sizce var mı yok mu sebebi nedir![]()
Açıkçası bugün adet olmadım olmam gerekti test aldım normal ve erken silik çizgi vardı kan verdik 0,7 çıktı negatif yazmıyor anlamadım sizce?Merhabalar, dün bende erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Hemen normal test yaptım o da silik cizgi çıktı. Bu sabah tekrar normal test yaptım hiçbişey yok tek çizgi. Ne yapsam bilemedim. Sizin sonuç nasıl oldu acaba
Maalesef değilmişim Allahım isteyen her kuluna nasip eder inşallahMerhaba,ne saat kaçta acaba?erken saatte değilse ilk idrariniz olmasa bile sıvı alımı yapmadan eczaneye gidip erken gebelik testi alma şansınız varsa alıp evde yapın içiniz rahat olsun umarım sonuç pozitif olur