- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 30
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Adete 4 gun var. Yumurtlamanin 10. Günü dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti erken mi yapmisim beklemeli miyim ? Yoksa olsa cikar miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna cevp veren birileri olsa keşke benmde cumartesi adet günüm dün 10.gündü predictor erken gebelik testi aldım silik bile çıkmadı yine hayal kırıklığıAdete 4 gun var. Yumurtlamanin 10. Günü dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti erken mi yapmisim beklemeli miyim ? Yoksa olsa cikar miydi
Bekleyelim canim insallah vardir benimde tek cizgi yaBuna cevp veren birileri olsa keşke benmde cumartesi adet günüm dün 10.gündü predictor erken gebelik testi aldım silik bile çıkmadı yine hayal kırıklığı
Benim hiç umudum yok hiç bu ay rahim filmi çektrcem artıkBekleyelim canim insallah vardir benimde tek cizgi ya
Keşke sonuç değişse sürekli negatif görmekten ikinci çizgi gözümde canlanyor olmasadaBunun kesin bir cevabi yok maalesef, cikadabilir cikmayadabilir. Dollenme zamanina, teste, yaptığınız saate gore degisebilir.
Benimde yok aslinda olsa cikardi cunkuBenim hiç umudum yok hiç bu ay rahim filmi çektrcem artık
Ne yapabiliriz ki nasipBenimde yok aslinda olsa cikardi cunku
Merhaba acaba yumurtlamadan kaç gün sonraBen iki ay oncesinde kimyasal yasadim 8 gun onve ogrenmistim simdide sanirim hamileyim 7.gun once silikti bugun 5.gun ve belirgin baya
19 subat sat benim ve tahminim 9 ya da 10gun sonra takvime gore 29 gunluk bi cizelge olusturmus beklenen adet tarihinden iki gun sonra kan testi verdim 823 cikti bugun yine test verdim su an 4+4 gibi ama daha kontrole gidemedimMerhaba acaba yumurtlamadan kaç gün sonra
Ne güzel darısı başımıza ya sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliginiz19 subat sat benim ve tahminim 9 ya da 10gun sonra takvime gore 29 gunluk bi cizelge olusturmus beklenen adet tarihinden iki gun sonra kan testi verdim 823 cikti bugun yine test verdim su an 4+4 gibi ama daha kontrole gidemedim