- 5 Eylül 2020
- 26
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi melikegunduz
Kızlar selam bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptımm fakat işe geç kalıyorum diye öyle masanın üzerine bıraktım eşim fotoğraf gönderdi sizce bu test pozitif mi kafam çok karışık....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test fazla beklemedi canım evden işe araba ile 3 dk mesafe var işe geldim eşim fotoğraf gönderdiBeklemiş testi yorumlamak dogru olmaz inanki bende beklemiş testlerin yarısndan cogu silik oluyor sonradan ama hamile degildim hiç birindede
Bence pozitif bat ne zaman?Eki Görüntüle 2774944 Bu ayki erken testim.. Görüşlerinizi alabilir miyim
tam olarak ne demek istediğini anlayamadımBence pozitif bat ne zaman?
Konuya yanlış mı daldım pardon ben gebelik testi sanmıştım... adet tarihiniz ne zaman diye sormuştum pozitif test detam olarak ne demek istediğini anlayamadım
gebrlik testiKonuya yanlış mı daldım pardon ben gebelik testi sanmıştım... adet tarihiniz ne zaman diye sormuştum pozitif test de
Tamam bende pozitif bence tamam adetin geçti migebrlik testi
yani gebelik testi zaten bu adetime 3 gün vargebrlik testi
Bence gebelik var belirgin çizgin kan veryani gebelik testi zaten bu adetime 3 gün var