• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Yükledim

Eklentiler

• A145D941-520B-4C11-8F0E-0C8061792DAE.jpeg
    A145D941-520B-4C11-8F0E-0C8061792DAE.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 85
Benimde bu şekilde çıktı ama daha 8 gün vardı bunu yaptığım zaman ve erken gebelik testinde negatif çıktı ama bu testte yaptıktan 10 dakika sonra böyle oldu

Eklentiler

• 49291F80-0C75-4243-AF83-7C1FB04B78DE.jpeg
    49291F80-0C75-4243-AF83-7C1FB04B78DE.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 84
Evet yumurtalama günümde ovulasyon testim pik yapmıştı ilişki sonrası 9. Gün pozitif sonuç almıştım
Battan Bir hafta evvel yapabilirsiniz
Merhabalar ben konu açacaktım ama bu konu bana uyuyor adete bir hafta kala ilk testimi yaptım miratech erken gebelik kalem testi başta görmedm ama snra çok silik bir çizgi gördüm dedim varmıı yok mu üzernden vakit geçince yne baktım çok silik var sonra birkaç test daha yaptım negatif ama kalem testini ilk defa kullandım doğru bşr şekilde yaptığmdan emin değilim kaba batırarak yaptım fazla idrar çekmesi yada süre olrak fazla bekletmek sonucu etkilermi

İlişkiden 12 gün sonra beklenen adete 8 gün kala erken gebelik testinde sonuç çıkar mı
ne zaman dollendıgıne bakar. sen 12 gun once ılıskıye gırmıssen o zaman yumurta yoksa 3 gun sonra yumurtlamıssan sperm 3 gun yasayıp dollenmısse daha 9 gun olmus oluyor:)) ve cıkmaz. o yuzden boyle durumlarda en uzun sureyı degerlendırmek gerekıyor :)

Merhabalar ben konu açacaktım ama bu konu bana uyuyor adete bir hafta kala ilk testimi yaptım miratech erken gebelik kalem testi başta görmedm ama snra çok silik bir çizgi gördüm dedim varmıı yok mu üzernden vakit geçince yne baktım çok silik var sonra birkaç test daha yaptım negatif ama kalem testini ilk defa kullandım doğru bşr şekilde yaptığmdan emin değilim kaba batırarak yaptım fazla idrar çekmesi yada süre olrak fazla bekletmek sonucu etkilermi
Bilgim yok

ne zaman dollendıgıne bakar. sen 12 gun once ılıskıye gırmıssen o zaman yumurta yoksa 3 gun sonra yumurtlamıssan sperm 3 gun yasayıp dollenmısse daha 9 gun olmus oluyor:)) ve cıkmaz. o yuzden boyle durumlarda en uzun sureyı degerlendırmek gerekıyor :)
Hay maşallah ne kadar dolambaçlı bişey. Zamanında sperm olduğuma inanamiyorum nasıl bildiysem neyi nasıl yapacağımı

Back