- 12 Aralık 2019
- 276
- 88
- 48
- Konu Sahibi Hedrkrlssa
İlişkiden 12 gün sonra beklenen adete 8 gün kala erken gebelik testinde sonuç çıkar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Battan Bir hafta evvel yapabilirsinizİlişkiden 12 gün sonra beklenen ad
İlişkiden 12 gün sonra beklenen adete 8 gün kala erken gebelik testinde sonuç çıkar mı
Bir hafta
Yani 12 gün geçti dayanamadım yapmak istiyorum ama sormak istedim yine de deneyimi olan var mı diye ... teşekkür ederimBattan Bir hafta evvel yapabilirsiniz
Yani ilişkiden 9 gün sonra mı öğrendiniz idrar testiyleiLişki tarihine bağlı diye biliyorum büyük ihtimalle çıkar çünkü 12 gün diyorsunuz ben 9 gün sonra öğrenmiştim
Bende size bişey sorayım yerlesme kanaması ne zaman geliriLişki tarihine bağlı diye biliyorum büyük ihtimalle çıkar çünkü 12 gün diyorsunuz ben 9 gün sonra öğrenmiştim
Evet yumurtalama günümde ovulasyon testim pik yapmıştı ilişki sonrası 9. Gün pozitif sonuç almıştımYani ilişkiden 9 gün sonra mı öğrendiniz idrar testiyle
Bende yarın sabah yapıcam bakalım çok merak ediyorum Teşekkür ederim cevaplarınız içinEvet yumurtalama günümde ovulasyon testim pik yapmıştı ilişki sonrası 9. Gün pozitif sonuç almıştım
Her kadında gelmiyor hatta çoğu kadın da gelmiyor bende de gelmemdi ilişkiden sonra 6-12 gün arası diye biliyorumBende size bişey sorayım yerlesme kanaması ne zaman gelir
Testi aldınızmıBende yarın sabah yapıcam bakalım çok merak ediyorum Teşekkür ederim cevaplarınız için
Yok almadım sabah alıcam ilk idrarla yapmak gerekiyormuş galiba değil miTesti aldınızmı
Benden durduk yere dün kahverengi leke geldi de .Her kadında gelmiyor hatta çoğu kadın da gelmiyor bende de gelmemdi ilişkiden sonra 6-12 gün arası diye biliyorum
Canim benim oldu. Yani öyle düşünüyorum çünkü hamile olduğumu öğrendim bu ay. Çok açık kahveydi icinde de biraz çok açık pembemsi leke vardı peceteye geldi çok azdi. Bir kere olduBenden durduk yere dün kahverengi leke geldi de .
Anlayamadım
Adetim bitti sanıp ilişkiye girmiştik geçen hafta (iğrenç).
Ama kanamam devam ediyormus.hani şey gibi abdest alırsın ama yeniden kanaman olur ya aynı öyle oldu
Dolayısıyla adet donemindeyken girmiş olduğum ilişkiden hamile kalamam
Ama dün kahverengi lekelenmem olunca acaba dedim ... Anlayamadım
Gebelik testinde vaktin bi önemi yok diye biliyorum zaten eğer gebelik varsa gece yapsanız bile çıkar.Şunun için sordum biraz maliyetli oluyo erke gebelik testleri o beş liralık testlerdede idrardaki 5 ml değerindeki hcgi ölçüyorYok almadım sabah alıcam ilk idrarla yapmak gerekiyormuş galiba değil mi
Nasıl yani adet donemindeyken girdiğin iiliskiden mi hamile kalmissinCanim benim oldu. Yani öyle düşünüyorum çünkü hamile olduğumu öğrendim bu ay. Çok açık kahveydi icinde de biraz çok açık pembemsi leke vardı peceteye geldi çok azdi. Bir kere oldu
Evet evet ilk idrarla yapmalisin .hanfendi önemli değil demiş vaktine ama ilk idrar hani testinin boşa gitmemesini sağlarYok almadım sabah alıcam ilk idrarla yapmak gerekiyormuş galiba değil mi
Yok hayır kahverengi lekelenmem olunca acaba dedim demissin ya ona dedim. Yani ben yerleşme kanamasi olarak anladin sandım.Nasıl yani adet donemindeyken girdiğin iiliskiden mi hamile kalmissin
Zaten yerleşme kanaması mi acaba .Yok hayır kahverengi lekelenmem olunca acaba dedim demissin ya ona dedim. Yani ben yerleşme kanamasi olarak anladin sandım.
Adetken kalınması imkansız diye biliyorumZaten yerleşme kanaması mi acaba .
İnsan adetinin son gününde girdiği ilişkiyle (bitti sanıp yikanmistim ) hamile kalabiliyor mu ki diye soruyordum