• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Her kadında gelmiyor hatta çoğu kadın da gelmiyor bende de gelmemdi ilişkiden sonra 6-12 gün arası diye biliyorum
Benden durduk yere dün kahverengi leke geldi de .
Anlayamadım

Adetim bitti sanıp ilişkiye girmiştik geçen hafta (iğrenç).
Ama kanamam devam ediyormus.hani şey gibi abdest alırsın ama yeniden kanaman olur ya aynı öyle oldu

Dolayısıyla adet donemindeyken girmiş olduğum ilişkiden hamile kalamam
Ama dün kahverengi lekelenmem olunca acaba dedim ... Anlayamadım

Benden durduk yere dün kahverengi leke geldi de .
Anlayamadım

Adetim bitti sanıp ilişkiye girmiştik geçen hafta (iğrenç).
Ama kanamam devam ediyormus.hani şey gibi abdest alırsın ama yeniden kanaman olur ya aynı öyle oldu

Dolayısıyla adet donemindeyken girmiş olduğum ilişkiden hamile kalamam
Ama dün kahverengi lekelenmem olunca acaba dedim ... Anlayamadım
Canim benim oldu. Yani öyle düşünüyorum çünkü hamile olduğumu öğrendim bu ay. Çok açık kahveydi icinde de biraz çok açık pembemsi leke vardı peceteye geldi çok azdi. Bir kere oldu

Yok almadım sabah alıcam ilk idrarla yapmak gerekiyormuş galiba değil mi
Gebelik testinde vaktin bi önemi yok diye biliyorum zaten eğer gebelik varsa gece yapsanız bile çıkar.Şunun için sordum biraz maliyetli oluyo erke gebelik testleri o beş liralık testlerdede idrardaki 5 ml değerindeki hcgi ölçüyor

Canim benim oldu. Yani öyle düşünüyorum çünkü hamile olduğumu öğrendim bu ay. Çok açık kahveydi icinde de biraz çok açık pembemsi leke vardı peceteye geldi çok azdi. Bir kere oldu
Nasıl yani adet donemindeyken girdiğin iiliskiden mi hamile kalmissin

Yok hayır kahverengi lekelenmem olunca acaba dedim demissin ya ona dedim. Yani ben yerleşme kanamasi olarak anladin sandım.
Zaten yerleşme kanaması mi acaba .
İnsan adetinin son gününde girdiği ilişkiyle (bitti sanıp yikanmistim ) hamile kalabiliyor mu ki diye soruyordum

Arkadaşlar merhaba benimde günüme 3 gün var test yaptım ama anlayamadım bozuk mu acaba test bakar mısınız bi

Back