Umarım ya devam ederse doktora gideyim diyorumRica ederim umarım kötü birşey değildir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım ya devam ederse doktora gideyim diyorumRica ederim umarım kötü birşey değildir![]()
Tabiki devam ederse sıkıntıUmarım ya devam ederse doktora gideyim diyorum
Tabiki devam ederse sıkınt
Inşallah yoktur canım yaDoktoruma Yazdım şimdi kist var mı diye bakmamız lazım demiş
InşallahInşallah yoktur canım ya![]()
Her şerde bir hayır vardır canım dur bakalim rabbim korusun seniInşallahmoralim bozuldu açıkçası ama yapicak bişey yok ne diyelim
Amin inşallah cumlemiziHer şerde bir hayır vardır canım dur bakalim rabbim korusun seni![]()
TEŞEKKÜR ederim güzel dileklerin için canım haber verirsin durumunu yardımcı olabilirsem olurum inşallahAmin inşallah cumlemiziçok sağol canım gerçekten çok iyisin iyi niyetlerinin karşılığını cok güzel alırsın inşallah
![]()
Yazarım tabi mutlaka covid malum korkuyorum da hastaneye gitmeye bi çare düşüncem artıkTEŞEKKÜR ederim güzel dileklerin için canım haber verirsin durumunu yardımcı olabilirsem olurum inşallah
Maskeni tak yanına dezenfektan al bişey olmaz allahın izniyle canım kanama da iyi bişey değil ertelemeYazarım tabi mutlaka covid malum korkuyorum da hastaneye gitmeye bi çare düşüncem artık
Evet ya haklisin bi taraf tan kendimi koruyayım derken diğer taraftan zarar vermiyeyim dikkatli bi şekilde gideyimMaskeni tak yanına dezenfektan al bişey olmaz allahın izniyle canım kanama da iyi bişey değil erteleme
Aynen canım bu virüsü beklersen ne zaman gideceksin belli değilEvet ya haklisin bi taraf tan kendimi koruyayım derken diğer taraftan zarar vermiyeyim dikkatli bi şekilde gideyim
Amin inşallah Rabbim büyüktür ne diyelim.Aynen canım bu virüsü beklersen ne zaman gideceksin belli değil
Tabi acil olmadıkça mecburi kalmadıkca girmemek lazım öyle ortamlara ama mecburiyet olunca napıcaksın işte rabbim verir kolaylıgını merak etme
Anladım canım üzülme sabret bakalım yada acile git cok fazla kanaman olursa ihmal etmeAmin inşallah Rabbim büyüktür ne diyelim.
En yakın 1 hafta sonraya randevu buldum haftaya gidicem insallah daha yakın yok malesef
Tamam canım çok sağol bakalım bugün durdu gibiAnladım canım üzülme sabret bakalım yada acile git cok fazla kanaman olursa ihmal etme
4. Bucuk aylık hamileyim yazdın yine bakCanim hic stres yapma acele etme gercekten stres cok etkiliyo bn bu ay bosvrdim ve smdi gebe oldumu ogrendim 4 bucuk aylikta hamileyimbuuda testimmm
Allah soyletti valla4. Bucuk aylık hamileyim yazdın yine bak![]()
4.5 ay sonra da doğum yaptım yazcan kızAllah soyletti valla
Inşallah devam etmez canım belki adetin uzamıstır olur oyle bende 6 gün görürümm7. Günde devam eder bazen durursa korkmaTamam canım çok sağol bakalım bugün durdu gibi