Adet döneminden bir hafta sonra yapman doğru sonuç verir canım:))Merhabalar erken gebelik testi en erken ne zaman yapılır verdiği sonuç % kaçtır?
Teşekkürler de o kadar bekleyemiyorum sorun ordaAdet döneminden bir hafta sonra yapman doğru sonuç verir canım:))
Bazı testler adet dönemine birkaç gün kala doğru sonuç veriyor bende hamile olduğumu öğrenmeden önce bir an önce bir hafta geçsin artık diye bekliyordumTeşekkürler de o kadar bekleyemiyorum sorun orda
Ben 2 gun once yapmistim dogru sonuc vermisti , negatiflerdede dogruydu hepMerhabalar erken gebelik testi en erken ne zaman yapılır verdiği sonuç % kaçtır?
Ben de normal gebelik testinde birliktelikten kaç gün sonra sonucu görebiliriz diye sordum, 10 gün sonra çift çizgi görenler olmuş. Sizin birliktelik üstünden 10 gün geçtiyse belki öğrenebilirsiniz.Merhabalar erken gebelik testi en erken ne zaman yapılır verdiği sonuç % kaçtır?
Teşekkürler deneyeceğimBen de normal gebelik testinde birliktelikten kaç gün sonra sonucu görebiliriz diye sordum, 10 gün sonra çift çizgi görenler olmuş. Sizin birliktelik üstünden 10 gün geçtiyse belki öğrenebilirsiniz.
Sabah ilk idrarlam yaptiniz bnde yapcam cnkuTeşekkürler
Öyle olması daha iyi sonuç verir yazıyor test kitindeSabah ilk idrarlam yaptiniz bnde yapcam cnku
Çok erken cıkmayabılırkızlar benimde 29-30 bat. bugünden yapsam erken gebelik testinde çıkar mı sizce 7 gün var
Canım ben 6 gun once öğrenmiştimkızlar benimde 29-30 bat. bugünden yapsam erken gebelik testinde çıkar mı sizce 7 gün var
yaa gerçekten mi erken gebelik testi ile mi ögrendinizCanım ben 6 gun once öğrenmiştim
sabah ilk idrarlamı yapmak lazım ben işteyim mesela şuan alıp yapsam çıkarmıkiCanım ben 6 gun once öğrenmiştim
Evet canim erken gebelik testi ileyaa gerçekten mi erken gebelik testi ile mi ögrendiniz
Canım ben su 6 gun öncesine kadar sonuc veren var ya onla öğrenmiştim öğlen yapmistim.ama 7 gun çıkarmı bilmiyorum gerci zamanını bekle vardır yok çıkar moral bozukluğu yapar insandasabah ilk idrarlamı yapmak lazım ben işteyim mesela şuan alıp yapsam çıkarmıki
evet canım sanırım bekliyeceğim işte şimdi bütün gün moralim bozulur yoksa diyeCanım ben su 6 gun öncesine kadar sonuc veren var ya onla öğrenmiştim öğlen yapmistim.ama 7 gun çıkarmı bilmiyorum gerci zamanını bekle vardır yok çıkar moral bozukluğu yapar insanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?