Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim progestan verdi yarın tekrar kan vericem lekelenme olarak mı basladı senin dusuk ler
Ben dış gebelik kimyasal ve normal düşük de yaptım normalde leke başladı beta 280 küsürdü 1 hafta sürdü lekelenme sonra kanamaya döndü ama progestan vermediler dış gebelik geçirdiğim için tekrar dış gebelik deyip yolladılar öyle değilmiş ama dr hatası yüzünden de kaybettim sen bekleme başka dr da gözük durumun iyi ise özele git

Ben dış gebelik kimyasal ve normal düşük de yaptım normalde leke başladı beta 280 küsürdü 1 hafta sürdü lekelenme sonra kanamaya döndü ama progestan vermediler dış gebelik geçirdiğim için tekrar dış gebelik deyip yolladılar öyle değilmiş ama dr hatası yüzünden de kaybettim sen bekleme başka dr da gözük durumun iyi ise özele git
Canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻

Ozele gidiyorum zaten cnım ıkı gundur lekelenme var yerlesme kanaması bukadar surer mi bilmiyorum sadece ıdrarımı yapınca geliyor

Erken gebelik için bile erken altın gün. Ki hcg hormon değeri kişiye göre değişebilen bir sey. Bazısında çıkar bazısında çıkmaz. Sadece kanda tespit ediliyor erken dönemde. İdrara hemen geçmemiş olabilir. İlla ümitlenin diye söylemiyorum ama ümidi yitirmek için de erken. En iyisi ben gibi test almamak. Zengin ettik şu markaları. Ne zaman geçerse o zaman alacağım test. 👍🏻

Erken gebelik için bile erken altın gün. Ki hcg hormon değeri kişiye göre değişebilen bir sey. Bazısında çıkar bazısında çıkmaz. Sadece kanda tespit ediliyor erken dönemde. İdrara hemen geçmemiş olabilir. İlla ümitlenin diye söylemiyorum ama ümidi yitirmek için de erken. En iyisi ben gibi test almamak. Zengin ettik şu markaları. Ne zaman geçerse o zaman alacağım test. 👍🏻
Ya çok teşekkür ederim az önce aynı şeyi düşündüm her ay alıp yapanlar umutsuzluğa düşenler var Allah yardımcımız olsun en iyisi bence de gecikmesini bekleyip test yapmak Allah size de sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah 🤲🏻

Ya çok teşekkür ederim az önce aynı şeyi düşündüm her ay alıp yapanlar umutsuzluğa düşenler var Allah yardımcımız olsun en iyisi bence de gecikmesini bekleyip test yapmak Allah size de sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amin hepimize. Ben de çok acele ettim, çok üzüldüm çok kırıldım. Bir buçuk yılı geçti. Çözümü test almamakta buldum. Çünkü duramıyorsun. Evde varsa dürtüyor seni. Ovu testi, erken gebelik derken bir kadın çocuk sahibi olana kadar bir koli test bitiriyor. Hayalkırıklığı da cabası. Başta zor geliyor ama şimdi markette vs yanından geçip gidiyorum. Daha değil diyorum. Gecikme olduğu zaman daha ümitli şekilde yapmanın hayalini kuruyorum. Çünkü şimdi yapsak bile aslında tam inancımız olmuyor. Pamuk ipliği kadar oluyor.

X