- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.278
- Konu Sahibi kurklukadin
İnşallah canım duanı eksik etmeYa benım yumurtlama erken oldu ondan cıktı senin belki zamanı vardır dur bakalm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım duanı eksik etmeYa benım yumurtlama erken oldu ondan cıktı senin belki zamanı vardır dur bakalm
Bi kere dun verdim 120 cıktı lekelenme var ıkı gundur kuzmm ama agrı bişe yok senın nasıldıKaç kere kan verdin canım ben geçirdim kimyasal değerlerin nasıl
Maşallah değerinde güzel inşallah katlanarak artsın bazı kişilerde oluyor lekelenme seninki de öyledir belkiGittik dun kan baktık 120 cıktı yarın tekrar bakıxaz adete cevirmedi ama bilmem ki
Etmem mi, ınsallah Rabbim gonlune göre versinİnşallah canım duanı eksik etme
UmarımMaşallah değerinde güzel inşallah katlanarak artsın bazı kişilerde oluyor lekelenme seninki de öyledir belki
Gecikmenin kaçıncı günü bu değerBi kere dun verdim 120 cıktı lekelenme var ıkı gundur kuzmm ama agrı bişe yok senın nasıldı
Daha adetime var canım erken döllenme oldu sanırım 8 gun kala ogrendim bu kan testi de 6 gun kalaGecikmenin kaçıncı günü bu değer
O zaman kimyasal değil bu hemen git dr beta baksın 2 ye katladıysa fitil verir düş0n önleyici geç kalma 3 düşük yaptım çünkü biliyorumDaha adetime var canım erken döllenme oldu sanırım 8 gun kala ogrendim bu kan testi de 6 gun kala
Daha erkenmiş bide hadi yarın hayırlı haberler alırsın inşallahDaha adetime var canım erken döllenme oldu sanırım 8 gun kala ogrendim bu kan testi de 6 gun kala
İnsallah btanmemmDaha erkenmiş bide hadi yarın hayırlı haberler alırsın inşallah
Gittim progestan verdi yarın tekrar kan vericem lekelenme olarak mı basladı senin dusuk lerO zaman kimyasal değil bu hemen git dr beta baksın 2 ye katladıysa fitil verir düş0n önleyici geç kalma 3 düşük yaptım çünkü biliyorum
Ben dış gebelik kimyasal ve normal düşük de yaptım normalde leke başladı beta 280 küsürdü 1 hafta sürdü lekelenme sonra kanamaya döndü ama progestan vermediler dış gebelik geçirdiğim için tekrar dış gebelik deyip yolladılar öyle değilmiş ama dr hatası yüzünden de kaybettim sen bekleme başka dr da gözük durumun iyi ise özele gitGittim progestan verdi yarın tekrar kan vericem lekelenme olarak mı basladı senin dusuk ler
Canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen dış gebelik kimyasal ve normal düşük de yaptım normalde leke başladı beta 280 küsürdü 1 hafta sürdü lekelenme sonra kanamaya döndü ama progestan vermediler dış gebelik geçirdiğim için tekrar dış gebelik deyip yolladılar öyle değilmiş ama dr hatası yüzünden de kaybettim sen bekleme başka dr da gözük durumun iyi ise özele git
Sağol canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsinCanım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ozele gidiyorum zaten cnım ıkı gundur lekelenme var yerlesme kanaması bukadar surer mi bilmiyorum sadece ıdrarımı yapınca geliyorBen dış gebelik kimyasal ve normal düşük de yaptım normalde leke başladı beta 280 küsürdü 1 hafta sürdü lekelenme sonra kanamaya döndü ama progestan vermediler dış gebelik geçirdiğim için tekrar dış gebelik deyip yolladılar öyle değilmiş ama dr hatası yüzünden de kaybettim sen bekleme başka dr da gözük durumun iyi ise özele git
Sürer 3 gün normal diyorlarOzele gidiyorum zaten cnım ıkı gundur lekelenme var yerlesme kanaması bukadar surer mi bilmiyorum sadece ıdrarımı yapınca geliyor
İnsallah kımyasal değildir de lekelenme basladıgın dan beri alt karın agrım kayboldu bu rahim buyuöesinden olan agrı varya gttiSürer 3 gün normal diyorlar
Ya çok teşekkür ederim az önce aynı şeyi düşündüm her ay alıp yapanlar umutsuzluğa düşenler var Allah yardımcımız olsun en iyisi bence de gecikmesini bekleyip test yapmak Allah size de sağlıklı bebiş nasip etsin inşallahErken gebelik için bile erken altın gün. Ki hcg hormon değeri kişiye göre değişebilen bir sey. Bazısında çıkar bazısında çıkmaz. Sadece kanda tespit ediliyor erken dönemde. İdrara hemen geçmemiş olabilir. İlla ümitlenin diye söylemiyorum ama ümidi yitirmek için de erken. En iyisi ben gibi test almamak. Zengin ettik şu markaları. Ne zaman geçerse o zaman alacağım test.
Amin hepimize. Ben de çok acele ettim, çok üzüldüm çok kırıldım. Bir buçuk yılı geçti. Çözümü test almamakta buldum. Çünkü duramıyorsun. Evde varsa dürtüyor seni. Ovu testi, erken gebelik derken bir kadın çocuk sahibi olana kadar bir koli test bitiriyor. Hayalkırıklığı da cabası. Başta zor geliyor ama şimdi markette vs yanından geçip gidiyorum. Daha değil diyorum. Gecikme olduğu zaman daha ümitli şekilde yapmanın hayalini kuruyorum. Çünkü şimdi yapsak bile aslında tam inancımız olmuyor. Pamuk ipliği kadar oluyor.Ya çok teşekkür ederim az önce aynı şeyi düşündüm her ay alıp yapanlar umutsuzluğa düşenler var Allah yardımcımız olsun en iyisi bence de gecikmesini bekleyip test yapmak Allah size de sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah