- 5 Nisan 2020
- 3.446
- 7.976
-
- Konu Sahibi kurklukadin
İnsallah canım geçen seni toteme ekledim bir iki arkadası daha ınan hep aklımdasınİnanmıyorum yoktu haberim hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın olsun inşallah
Sendeki silik çizgiyi sonradan farkettim canım bende tek çizgi sadeceİnsallah canım geçen seni toteme ekledim bir iki arkadası daha ınan hep aklımdasın ❤ Bu ayda senin ayın olsun inşallahhhhh
Eğer gozlerim bozulmadıysa bi gölgelik goruyorum kac dakka once bu belki belşrginleşirKızlar adetime 6 gün var erken gebelik testi aldım ama yapıp yaptırmamakta kararsız kaldım şimdi yapsam doğru sonucu görür müyüm
Ya gördüm ben onu inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinİnsallah canım geçen seni toteme ekledim bir iki arkadası daha ınan hep aklımdasın ❤ Bu ayda senin ayın olsun inşallahhhhh
Canım ben hiç çizgi görmedimEğer gozlerim bozulmadıysa bi gölgelik goruyorum kac dakka once bu belki belşrginleşir
EkledimKendininkinin forografini atar misin?
Olsun erken daha üzülmek yokYa maalesef
Öyle tabi ki Allah isteyen herkese nasip etsinOlsun erken daha üzülmek yok
Belki erkendir kuzmm ıkı uc gun sonra yapCanım ben hiç çizgi görmedimaz önce yaptım daha yeni
Attım canımSon halini at testin canım
Ama lekelenme var kuzum sanırım kımyasal yarın tekrar kan vericemYa gördüm ben onu inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinminiğin sağlıkla gelsin inşallah çok mutlu oldum senin adına
Biraz daha bekleyip yaparım ama negatif olduğu çok açık sankiBelki erkendir kuzmm ıkı uc gun sonra yap
Doktora gittinmi canım inşallah öyle değildirAma lekelenme var kuzum sanırım kımyasal yarın tekrar kan vericem
Ya benım yumurtlama erken oldu ondan cıktı senin belki zamanı vardır dur bakalmBiraz daha bekleyip yaparım ama negatif olduğu çok açık sanki
Onu gördüm şimdi çek at güzelimAttım canım
Olsun kuzum öyle bile olsa umudumuz her daim var moralini yüksek tut olur muAma lekelenme var kuzum sanırım kımyasal yarın tekrar kan vericem
Gittik dun kan baktık 120 cıktı yarın tekrar bakıxaz adete cevirmedi ama bilmem kiDoktora gittinmi canım inşallah öyle değildir
Son hali ikinci görselOnu gördüm şimdi çek at güzelim
Kaç kere kan verdin canım ben geçirdim kimyasal değerlerin nasılAma lekelenme var kuzum sanırım kımyasal yarın tekrar kan vericem