- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.278
- Konu Sahibi kurklukadin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence dayanamayacak yapacaksiniz sabah idrariniz duruyorsa yapin görünür belki. Sonra kaset test alirsiniz.Kızlar adetime 6 gün var erken gebelik testi aldım ama yapıp yaptırmamakta kararsız kaldım şimdi yapsam doğru sonucu görür müyüm
yaptım bile ama sonuç negatif hayırlısıBence dayanamayacak yapacaksiniz sabah idrariniz duruyorsa yapin görünür belki. Sonra kaset test alirsiniz.
Çıkar varsaKızlar adetime 6 gün var erken gebelik testi aldım ama yapıp yaptırmamakta kararsız kaldım şimdi yapsam doğru sonucu görür müyüm
Ya maalesefÇıkar varsa
GörürsünKızlar adetime 6 gün var erken gebelik testi aldım ama yapıp yaptırmamakta kararsız kaldım şimdi yapsam doğru sonucu görür müyüm
Benim de aynı şekilde çıktı canım sonuç negatifGörürsün Eki Görüntüle 2680312 8 gun kala benım ki böle cıktı ama ben erken döllenme oldugunda ssüphelenıyorum bir 3 gun kadar erken yumurtlamışım tlama onuda belirteyim de gerci biliyon zaten konustuk
Gerçekmi buGörürsün Eki Görüntüle 2680312 8 gun kala benım ki böle cıktı ama ben erken döllenme oldugunda ssüphelenıyorum bir 3 gun kadar erken yumurtlamışım tlama onuda belirteyim de gerci biliyon zaten konustuk
Aynı şekilde çktysa sonuç nasl negatif oluyonBenim de aynı şekilde çıktı canım sonuç negatif
Evet bebegm senin haberin yokmuGerçekmi bu
Bence gecikmeyi bekleyip kaset test yap. Erken gebelik testi bana dogru gelmiyor.yaptım bile ama sonuç negatif hayırlısı ☺
Yağmurda çok hafif çizgi Varmış sonradan gördüm ben de sadece tek çizgi varAynı şekilde çktysa sonuç nasl negatif oluyon
Gecikme yaşarsam yapıcam teşekkür ederimBence gecikmeyi bekleyip kaset test yap. Erken gebelik testi bana dogru gelmiyor.
Kendininkinin forografini atar misin?Benim de aynı şekilde çıktı canım sonuç negatif
Hee tamam o zaman adeti bekleyin belki geç döllenme olur canım. İnşaALLAH öyledirYağmurda çok hafif çizgi Varmış sonradan gördüm ben de sadece tek çizgi var
İnanmıyorum yoktu haberim hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın olsun inşallahEvet bebegm ❤ senin haberin yokmu
Aynı cıktıysa nasıl negatif oluyor ki atsana testiBenim de aynı şekilde çıktı canım sonuç negatif
Yağmurda ikinci çizgi silikmiş yeni farkettim bende sadece tek çizgi var atıyorum şimdiKendininkinin forografini atar misin?