- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
- Konu Sahibi Emine sami
Gönder hadi bizde görelimSilik cizgi çıktı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönder hadi bizde görelimSilik cizgi çıktı canım
Gönder hadi bizde görelim
Hamilesin canım dikkat et ilaç alma ağır iş yapma kan testi yaptır ve moralini yüksek tut
Attım şimdi
Tm canımHamilesin canım dikkat et ilaç alma ağır iş yapma kan testi yaptır ve moralini yüksek tut![]()
Amin canım benim inşallah sende o çizgiyi görürsün çok dua edicemayyyy negüzel 2. Çizgi yaaaa.
2 yıldır 1 kere bile göremediğim, görmek için can attığım çizgi tamda bu
hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallah
![]()
Aminhayırlı olsun, saglikla kucaginiza alin insallah.
hastalikla ugrasmadan, boyle cizgi gormeyi o kadar cok isterdim ki...![]()
Amin canım allah herze nasip etsinhayırlı olsun, saglikla kucaginiza alin insallah.
hastalikla ugrasmadan, boyle cizgi gormeyi o kadar cok isterdim ki...![]()
Teşekkür ederim canimTebrik ederim❤❤❤
![]()
Cidden dua et kız, burda yazıda kalmasın. Şimdiden Allah razı olsunTm canım
Amin canım benim inşallah sende o çizgiyi görürsün çok dua edicem
Etmez miyim canım sen bana cesaret verdin yoksa yapmazdım bugün allahım tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah bütün kalbimle duam senle cansinCidden dua et kız, burda yazıda kalmasın. Şimdiden Allah razı olsun![]()
Teşekkür ederim canımHayirli olsun canim![]()
Etmez miyim canım sen bana cesaret verdin yoksa yapmazdım bugün allahım tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah bütün kalbimle duam senle cansin![]()
Aynen canım 4 kere kimyasal yaşadım yarın için randevu al dim doktora gitcem inşallah bi sorun çıkmaz.birde bende kan pihtilasmasi var onun içinde ilaç yazcam demişti doktorum daha onceE Emine sami canım diğer 4 kimyasal var dedin ya, bunun tam tutulması için progesteron kullanman lazım. Yani düşük yapanlara ve önceden kimyasal yaşayanlara doktorlar yazıyor. Hemen yarın doktora gidecek durumun yoksa, progesteron evde varsa yada eczaneden reçetesiz alabiliyorsan , eczacıyada bi danış al kullan hiç bir zararı yok. Biliyorsun bu tutunmayı güçlendiriyor.