- 11 Ocak 2019
- 317
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi Emine sami
-
Evet sabah ilk idrarla yapman daha sağlıklı olur sonuç için canımMerhaba bir sorum olcakti adetim 2 gun gecti erken gebelik testi yapcam da acaba bu testi sabah ilk idararlami yapılıyor normal testler gibi şimdiden tesekkeur ederim
Tm canım tesekkeur ederim ilgilendiğiin icinEvet sabah ilk idrarla yapman daha sağlıklı olur sonuç için canım
Inanın kendimi zor tutuyorumBen olsam dayanamazdim, gecikmis zaten varsa cikar
Evet çok güzel anlattın cansın öyle yapayım ozaman ama çok kasik agrım var emin de değilim üzülmekte istemiyorm 4 kere kimyasal yaşadımcanım 2 gün geçmiş, idrarını tut 3 saat ve sıvı alma yap varsa çıkacaktır. En kötü ihtimal kıpkırmızı değilde silik çıkar. Ama varsa çıkaranlatabildimmi bilmiyorum canım ama çıkar
Evet çok güzel anlattın cansın öyle yapayım ozaman ama çok kasik agrım var emin de değilim üzülmekte istemiyorm 4 kere kimyasal yaşadım
Adetin iki gün gecikti ise ilk idrarla olması gerekmez varsa çıkarMerhaba bir sorum olcakti adetim 2 gun gecti erken gebelik testi yapcam da acaba bu testi sabah ilk idararlami yapılıyor normal testler gibi şimdiden tesekkeur ederim
Teşekkür ederimAdetin iki gün gecikti ise ilk idrarla olması gerekmez varsa çıkar
Hayırlı haberini bekliyoruzTeşekkür ederim
test almaya gidiyorum yapınca aticam ıyi dilekelriniz için çok çok tesekkeur ederim ağzınızdan bal akıyorHayır kötü düşünme, bu defa tutunacak bu bebişin sana. Herşeyinle pozitif ol. Bekleyecem seni çift çizgili testini, yaptığında atabilirsin bizde görelim.
Tm canım inşallahHayırlı haberini bekliyoruz
Tamam çabuk gel kız, kenardan kenardan git ha dikkat ettest almaya gidiyorum yapınca aticam ıyi dilekelriniz için çok çok tesekkeur ederim ağzınızdan bal akıyor
Tamam çabuk gel kız, kenardan kenardan git ha dikkat et
Heyecan dorukta ❤erken gebelik testi aldım eve gidiyorum şimdi
Silik cizgi çıktı canımHeyecan dorukta ❤
Ama bak yoksa üzülmeyecen ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?