Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler yanıt için umarım öyledir bu konularda henüz çok bilgi sahibi değilim danışmak istedim :)Pozitif bir erken gebelik testi
Cok ışık vurmuş gun isiginde çekilmis varsa onu koy bnce kirmizi cizgi gayet belli oluyor ama bnce pozitifTeşekkürler yanıt için umarım öyledir bu konularda henüz çok bilgi sahibi değilim danışmak istedim :)
Belirtiler var mıydı daha baya erken test yapmak içinHErkese merhaba adete 6 gün kala gebelik testi sonucum bu şekilde çıktı sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Deneyimi bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim
Hiç belirti yok aslında sadece merakıma yenik düşüp yaptımBelirtiler var mıydı daha baya erken test yapmak için
Teşekkürler inşallah dediğiniz gibidirPozitif tebrikler
İnşallah vardır canım ben de belirtilerden merak edip erken yaptın sandımHiç belirti yok aslında sadece merakıma yenik düşüp yaptım
Bu ay çok okudum forumlarda belirti yaşayanları ama baktım bende hiç bişey yok bi bakayım yine de dedimİnşallah vardır canım ben de belirtilerden merak edip erken yaptın sandım![]()
Yaa inşallahwuuu teyze oluyoruzzzzz❤
Ben de beklemedeyim reglime 10 gün var bakalım ne olacakBu ay çok okudum forumlarda belirti yaşayanları ama baktım bende hiç bişey yok bi bakayım yine de dedim![]()
Umarım güzel haberler alırız ikimizdeBen de beklemedeyim reglime 10 gün var bakalım ne olacak![]()