Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birdaha test alirim nolcak diyorsan yap ama sabah yap daha belirgin olur hormonlar varsda.. simdi yaparsan cikmaz filan bosu bosuna karismaz kafanSelam canlar benim bata bugünde biterse 1 gün kalıyor erken gebelik testi yapsam net sonuç alırmıyım veya şimdi yapsam yanılma payı olurmu yoksa sabah mı yapayım bilgi verirmisiniz
Adet belirtileriyle hamilelik hemen hemen ayni ben bugun olcam yarn olcam diye beklerken ogrendimBi tane erken gebelik testi aldım 2 adette normal 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç benim bu ay vajinada sızlama mı agrı gibi birşey var göğüslerim aşırı dolgun cok halsiz im sırtımda agrıyo bir haftadır karnım hep şişiyor hep gaz var inşallah rabbim nasip etmiştir
Amin Allah razı olsun olmadı sabah deneyeyim o halde ayriyetten 5 senedir ilk defa bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti inşallah bunların etkisi olmuştur ve rabbim nasip etmiştir bizede inşallahAdet belirtileriyle hamilelik hemen hemen ayni ben bugun olcam yarn olcam diye beklerken ogrendim
Yapacaksan sabahtan yap kiminin öncesinde de cıkıyo cıkmasa da iki gun sonra tekrarlarsn hayirlisi neyse o olsn insallah
Rabbim gönlündekın hayırlı bısekılde nasıp etsın canımAmin Allah razı olsun olmadı sabah deneyeyim o halde ayriyetten 5 senedir ilk defa bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti inşallah bunların etkisi olmuştur ve rabbim nasip etmiştir bizede inşallah
Amin inşallah allah razı olsun canım benimRabbim gönlündekın hayırlı bısekılde nasıp etsın canım ❤
InshaAllah ya Rabbim yuzunu guldursunnAmin Allah razı olsun olmadı sabah deneyeyim o halde ayriyetten 5 senedir ilk defa bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti inşallah bunların etkisi olmuştur ve rabbim nasip etmiştir bizede inşallah
Allah razı olsun canım bnim amin inşalalhInshaAllah ya Rabbim yuzunu guldursunn![]()
Eğer geç döllenmeyse cıkmaz ama erken döllenme olduysa cıkar bide benm bi çok kişiden duyduğum eğer erkekse gebelik testi çok koyu kızsa silik cıkıyorSelam canlar benim bata bugünde biterse 1 gün kalıyor erken gebelik testi yapsam net sonuç alırmıyım veya şimdi yapsam yanılma payı olurmu yoksa sabah mı yapayım bilgi verirmisiniz
Hakkımızda hayırlısı inşallah canmEğer geç döllenmeyse cıkmaz ama erken döllenme olduysa cıkar bide benm bi çok kişiden duyduğum eğer erkekse gebelik testi çok koyu kızsa silik cıkıyor
Hakkımızda hayırlısı inşallah canm
Boyle bir sey yok. Tam tersi olan birini taniyorum yakin zamanda dogum yapan.Eğer geç döllenmeyse cıkmaz ama erken döllenme olduysa cıkar bide benm bi çok kişiden duyduğum eğer erkekse gebelik testi çok koyu kızsa silik cıkıyor
Bugün kan testi yaptım canm negatif cıktı yarın adet günüm geçerse tekrarlıcam geçmezse zaten adet olurumCanım test yaptın mı
İnşallah olmazsın canım ❤❤Bugün kan testi yaptım canm negatif cıktı yarın adet günüm geçerse tekrarlıcam geçmezse zaten adet olurum
Amin inşallah kardeşim allah razı olsun 5 senedir hep inandım hep inanacağım ram hayal ettirmeyecegi şeyi nasip ettirmezmiş bu dünya da olmasada diğer dünyada elbet yüzümüzü güldürecek RABBİMİN verdiği herşeye ELHAMDÜLİLLAHİnşallah olmazsın canım ❤❤
Bende hani genelde etrafımdan duyduklarımdan dolayı dedim canm daha bende yaşamadım bilemiyorum suanBoyle bir sey yok. Tam tersi olan birini taniyorum yakin zamanda dogum yapan.