• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

hayat 09

Evlât hasreti
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
231
190
18
Selam canlar benim bata bugünde biterse 1 gün kalıyor erken gebelik testi yapsam net sonuç alırmıyım veya şimdi yapsam yanılma payı olurmu yoksa sabah mı yapayım bilgi verirmisiniz

Selam canlar benim bata bugünde biterse 1 gün kalıyor erken gebelik testi yapsam net sonuç alırmıyım veya şimdi yapsam yanılma payı olurmu yoksa sabah mı yapayım bilgi verirmisiniz
Birdaha test alirim nolcak diyorsan yap ama sabah yap daha belirgin olur hormonlar varsda.. simdi yaparsan cikmaz filan bosu bosuna karismaz kafan

Bi tane erken gebelik testi aldım 2 adette normal 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç benim bu ay vajinada sızlama mı agrı gibi birşey var göğüslerim aşırı dolgun cok halsiz im sırtımda agrıyo bir haftadır karnım hep şişiyor hep gaz var inşallah rabbim nasip etmiştir

Bi tane erken gebelik testi aldım 2 adette normal 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç benim bu ay vajinada sızlama mı agrı gibi birşey var göğüslerim aşırı dolgun cok halsiz im sırtımda agrıyo bir haftadır karnım hep şişiyor hep gaz var inşallah rabbim nasip etmiştir
Adet belirtileriyle hamilelik hemen hemen ayni ben bugun olcam yarn olcam diye beklerken ogrendim 😊
Yapacaksan sabahtan yap kiminin öncesinde de cıkıyo cıkmasa da iki gun sonra tekrarlarsn hayirlisi neyse o olsn insallah

Adet belirtileriyle hamilelik hemen hemen ayni ben bugun olcam yarn olcam diye beklerken ogrendim 😊
Yapacaksan sabahtan yap kiminin öncesinde de cıkıyo cıkmasa da iki gun sonra tekrarlarsn hayirlisi neyse o olsn insallah
Amin Allah razı olsun olmadı sabah deneyeyim o halde ayriyetten 5 senedir ilk defa bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti inşallah bunların etkisi olmuştur ve rabbim nasip etmiştir bizede inşallah

Amin Allah razı olsun olmadı sabah deneyeyim o halde ayriyetten 5 senedir ilk defa bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti inşallah bunların etkisi olmuştur ve rabbim nasip etmiştir bizede inşallah
Rabbim gönlündekın hayırlı bısekılde nasıp etsın canım ❤️

InshaAllah ya Rabbim yuzunu guldursunn🤲🏻🤗

Eğer geç döllenmeyse cıkmaz ama erken döllenme olduysa cıkar bide benm bi çok kişiden duyduğum eğer erkekse gebelik testi çok koyu kızsa silik cıkıyor

Bat a 1 hafta var arkadaşlar erken gebelik testi yapsammi çıkma ihtimali varmı?belirti varmı yokmu diye kendimi inandırmak istemiorum ama bel ağrım ve alıntım var gercekten 1 haftadır.ovulasyon takibi yapiorum 2 aydır bakalım hayirlisi🙏

İnşallah olmazsın canım ❤❤
Amin inşallah kardeşim allah razı olsun 5 senedir hep inandım hep inanacağım ram hayal ettirmeyecegi şeyi nasip ettirmezmiş bu dünya da olmasada diğer dünyada elbet yüzümüzü güldürecek RABBİMİN verdiği herşeye ELHAMDÜLİLLAH

Back