Kızlar iyi akşamlar benim adetime beş gün kala erken gebelik testi uyguladım ama tek çizgi çıktı biraz fazla mi erken denedim yoksa olsaydı çıkar miydi
Kızlar iyi akşamlar benim adetime beş gün kala erken gebelik testi uyguladım ama tek çizgi çıktı biraz fazla mi erken denedim yoksa olsaydı çıkar miydi
Bir hafta filan öncesinde bel ve karın ağrım oldu yumurtlamadan bir hafta filan sonra da akıntım oldu karin ağrısıyla sonra birden kesildi akıntı iki gün oldu ağrı da kesildi ama iki üç gündür her sabah kalktığımda adet mi oldum diye kalktım hafif kasık ağrısıyla ama bekarken böyle hiç olmazdı eğer ağrı varsa hemen adet oluyorduk
Canım bence belirtiler bu kadar cabuk kendini göstermiyo ya, takılma bu kadar belirtilere kişiden kişiye değişebilir tabi.erken bence biraz daha bekle ama umutsuz olma,pozitif düşün.hep hayırlısı olsun inşallah.
Aslında erken test yapmamin sebebi geçen ay hamileydim günüm geçmeden test yapmadigim için düşük oldu iş yerinde biraz ağır çalışıyorm bu ay dikkat ettm sürekli ağır kaldirmamaya iş yerinde dikkat çekiyorum artık hani hamile olsam o yüzden kaldırıyorum işten kaytariyorum derim ama
Bir hafta filan öncesinde bel ve karın ağrım oldu yumurtlamadan bir hafta filan sonra da akıntım oldu karin ağrısıyla sonra birden kesildi akıntı iki gün oldu ağrı da kesildi ama iki üç gündür her sabah kalktığımda adet mi oldum diye kalktım hafif kasık ağrısıyla ama bekarken böyle hiç olmazdı eğer ağrı varsa hemen adet oluyorduk