Erken Gebelik Testi

AyperiCicek

Kuşlar umudun elçileridir 🕊
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
339
439
53

Biliyorum henüz iğnenin etkisi sürebilir ama iğne + 7 gün oldu erken gebelik testi yapayım dedim çizgi ortada cıktı sızce negatıf mı yoksa testte mi bir sorun var bana orta gıbı gelıyor

Test bozuk galiba anlamadım ki çizgi ortada çıkmış sanırım tekrarlamanız gerekiyor

Ya bıtanede normal test yaptım hıc cızgı cıkmadı testlerım boyle cıkıyo

Kızlar ben ne zaman test yapayım bir daha ? Regl 16.gününde catlatma ıgnesı oldum bugun 25.günü napsam ki

Ben carsambayı bekleyeyım o halde amaan kac kere test yaptım kımısı bozuk cıktı kımısı sılık cıktı kımısı negatıf butun hepsını bı kac gunde yaptım kac tane test aldım dusun ama dr bana 12. Gun test yap ılkı negatıf cıkabılır daha sonra tekrar yaparsın dedı bı kac gun sonrada. Burda erken ogrenenlerde oldugundan sorayım dedım tesekkur ederım

İğnenin etkisinin 4 gün sürdüğünü söyledi doktor bana 1 hafta önce gittiğimde keske gelseydim belki tutunma ipnesiyle kurtara bilirdik dedi ama kısmet böyleymiş baklım bende aşılamaya başladım kısmetse

Canım noldu test yaptın mı sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…