• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testi

AyperiCicek

Kuşlar umudun elçileridir 🕊
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
339
439
53
DD9FCAC2-4B4F-4DD8-8975-2E4041538900.jpeg
Biliyorum henüz iğnenin etkisi sürebilir ama iğne + 7 gün oldu erken gebelik testi yapayım dedim çizgi ortada cıktı sızce negatıf mı yoksa testte mi bir sorun var bana orta gıbı gelıyor:confused::confused::confused:

Test bozuk galiba anlamadım ki çizgi ortada çıkmış sanırım tekrarlamanız gerekiyor :KK39: :KK68:

Ya bıtanede normal test yaptım hıc cızgı cıkmadı testlerım boyle cıkıyo

Kızlar ben ne zaman test yapayım bir daha ? Regl 16.gününde catlatma ıgnesı oldum bugun 25.günü napsam kio_O

Kızlar ben ne zaman test yapayım bir daha ? Regl 16.gününde catlatma ıgnesı oldum bugun 25.günü napsam kio_O
Ben çatlatma iğnemden 11 ci günü yapmıştım pozitif cıktı bekledim 14 cü gün gaptım yine pozitif ama kimyasal gebelik olmuşmuş sende iğne vurulduktan 13cü günü yapabilirin

Ben carsambayı bekleyeyım o halde 💫 amaan kac kere test yaptım kımısı bozuk cıktı kımısı sılık cıktı kımısı negatıf butun hepsını bı kac gunde yaptım kac tane test aldım dusun :-) ama dr bana 12. Gun test yap ılkı negatıf cıkabılır daha sonra tekrar yaparsın dedı bı kac gun sonrada. Burda erken ogrenenlerde oldugundan sorayım dedım tesekkur ederım:KK15:

Ben carsambayı bekleyeyım o halde 💫 amaan kac kere test yaptım kımısı bozuk cıktı kımısı sılık cıktı kımısı negatıf butun hepsını bı kac gunde yaptım kac tane test aldım dusun :-) ama dr bana 12. Gun test yap ılkı negatıf cıkabılır daha sonra tekrar yaparsın dedı bı kac gun sonrada. Burda erken ogrenenlerde oldugundan sorayım dedım tesekkur ederım:KK15:
İğnenin etkisinin 4 gün sürdüğünü söyledi doktor bana 1 hafta önce gittiğimde keske gelseydim belki tutunma ipnesiyle kurtara bilirdik dedi ama kısmet böyleymiş baklım bende aşılamaya başladım kısmetse 🤗💋

Canım noldu test yaptın mı sonuc

Back