- 15 Kasım 2019
- 339
- 439
- 53
- Konu Sahibi AyperiCicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi eczaneye geri verin bozuk diye alıyorlar geriEki Görüntüle 2559751
Biliyorum henüz iğnenin etkisi sürebilir ama iğne + 7 gün oldu erken gebelik testi yapayım dedim çizgi ortada cıktı sızce negatıf mı yoksa testte mi bir sorun var bana orta gıbı gelıyor![]()
Ben ikinci çizgiyi silikte olsa görüyorum . Ama dediğiniz gibi iğne etkisi de olabilir takip edinEki Görüntüle 2559835
İçi böyle götüreyim mi eczaneye bozuk gozukuyor degıl mı
Kızlar ben ne zaman test yapayım bir daha ? Regl 16.gününde catlatma ıgnesı oldum bugun 25.günü napsam ki
Ben çatlatma iğnemden 11 ci günü yapmıştım pozitif cıktı bekledim 14 cü gün gaptım yine pozitif ama kimyasal gebelik olmuşmuş sende iğne vurulduktan 13cü günü yapabilirin
İğnenin etkisinin 4 gün sürdüğünü söyledi doktor bana 1 hafta önce gittiğimde keske gelseydim belki tutunma ipnesiyle kurtara bilirdik dedi ama kısmet böyleymiş baklım bende aşılamaya başladım kısmetseBen carsambayı bekleyeyım o haldeamaan kac kere test yaptım kımısı bozuk cıktı kımısı sılık cıktı kımısı negatıf butun hepsını bı kac gunde yaptım kac tane test aldım dusun
ama dr bana 12. Gun test yap ılkı negatıf cıkabılır daha sonra tekrar yaparsın dedı bı kac gun sonrada. Burda erken ogrenenlerde oldugundan sorayım dedım tesekkur ederım
![]()
Sizin sonucunuzu merak ediyorum bende aybi durumdayom sonuc nedirBen ikinci çizgiyi silikte olsa görüyorum . Ama dediğiniz gibi iğne etkisi de olabilir takip edin![]()
Canım noldu test yaptın mı sonucBen carsambayı bekleyeyım o haldeamaan kac kere test yaptım kımısı bozuk cıktı kımısı sılık cıktı kımısı negatıf butun hepsını bı kac gunde yaptım kac tane test aldım dusun
ama dr bana 12. Gun test yap ılkı negatıf cıkabılır daha sonra tekrar yaparsın dedı bı kac gun sonrada. Burda erken ogrenenlerde oldugundan sorayım dedım tesekkur ederım
![]()
Benim olumsuz oldu ne yazık ki inşallah sizin olumludurSizin sonucunuzu merak ediyorum bende aybi durumdayom sonuc nedir
Canım noldu test yaptın mı sonuc
Allahım en yakın zamandada bizlerede nasip etsinCanım ben kan testı verdıgım gun sonucu almadan regl oldumdr gıttım sol kasıgımda kist olusmus bu ay çöp
![]()
Allahım en yakın zamandada bizlerede nasip etsinBende kaybettim umudumu artık ya