Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ankee

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ağustos 2012
7.700
27.459
748
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Reglime 5 gün kaldı ve çok da enteresan şeyler oluyor vücudumla ilgili ama tabi ki de çok dinlediğim için de öyle hissediyor olabilirim.
Erken gebelik testi aldım henüz 5 gün var reglime. Tam da zamanıydı ama maalesef negatif çıktı sonuç, çok üzüldüm. Bu şekilde alıp yanılanlar var mı? Sonuç %98 doğru çıkıyor diyor üzerinde de :KK43:

%98 diyorsa yanılması düşük ihtimal ama gecikme yaşarsanız kan testi yaptırın kesin sonuç için.

zaten şimdi de bir kaç konuda okudum
normalde hamilelikte belirti de olmuyormuş ilk bir kaç hafta...
demek ki bir dahaki aylara artık :KK43:
Yooo olanı da var.. bel ağrısı kasık ağrısı göğü ağrısı vs ama işte bunlar tamamem regl ile aynı belirtiler. Ben mesela her ay test yapmam gecikmesini beklerim belirti aramam. İki kere 5 gün gecikmeli oldum o yüzden gecikse bile ihtimal vermiyorum o derece :D

Ben adetime yakin mutlaka bir tane adet belirtisi yasarim. Iki hamileligimdede hamile oldugumu anladim oyle test yaptim o da su sekilde, ikisindede hiic adet olmayacakmisim gibiydi hic adet belirtisi olmamisti. O sekilde anladim.

Yooo olanı da var.. bel ağrısı kasık ağrısı göğü ağrısı vs ama işte bunlar tamamem regl ile aynı belirtiler. Ben mesela her ay test yapmam gecikmesini beklerim belirti aramam. İki kere 5 gün gecikmeli oldum o yüzden gecikse bile ihtimal vermiyorum o derece :KK70:

evet gecikmesini bekleyemedim tam da bayrama denk geliyor, geciktirici kullanacaktım, tatile gidecektik biraz da bu yüzden alel acele denedim.
yine de beklemeyi düşünüyorum, hala umudum tükenmedi :D

evet gecikmesini bekleyemedim tam da bayrama denk geliyor, geciktirici kullanacaktım, tatile gidecektik biraz da bu yüzden alel acele denedim.
yine de beklemeyi düşünüyorum, hala umudum tükenmedi :KK70:
Geciktiriciyi de doktor kontrolünde kullanın lütfen miyom vs varsa büyütür.

Geciktiriciyi de doktor kontrolünde kullanın lütfen miyom vs varsa büyütür.

yok kullanmayacağım zaten
normalde rutin kontrol ettiriyorum zaten hayatımda 2dir kullanmışlığım
şimdi böyle bir dönemde hele hiç düşünmüyorum, onu da okumuştum miyomları büyütüyor vs diye.
Vazgeçtim tamamen

Back