Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gdd01

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
86
66
8
selam arkadaşlar, benm bat 8 şubat. 1 şubatta erken gebelik testi yaptım ama ögleden sonra herangi bi saatte yaptm. Sanrm sabah ilk idrarda yapmak gerekmis. Negatif cıktı. Sizce ilerde pozitif olur mu? Bu durumda değişen oldu mu?

selam arkadaşlar, benm bat 8 şubat. 1 şubatta erken gebelik testi yaptım ama ögleden sonra herangi bi saatte yaptm. Sanrm sabah ilk idrarda yapmak gerekmis. Negatif cıktı. Sizce ilerde pozitif olur mu? Bu durumda değişen oldu mu?
Selam canım ben hiç gebelik yaşamadım ama burda çok okuduk baya erken yapmışsın erken gebelik testi bile olsa çıkmayabilir inşallah vardır bebiş biraz daha bekle tekrarla

Daha çok erken Canım erken gebelik testini en az üç gün kala yaparsan sağlıklı sonuç alırsın şimdiden yapıp üzülme

Merhabalar hanımlar benmde bat 10 şubat göğüslerim agiryo dokunamiyorm ama başka bi belirtm falan yok acaba adetim yakın diye mi agriyodur hafif kasiklarimda batmalar var ama onlar olduğu zamanda negatifti diğer aylar o yüzden kasiklardan pek Anlamiyorm

Benim de gebelik testim bu şekilde çıktı. Sizce ikinci çizgi var mı sanki 3 çizgi gibi görüyorum ben . Adet oldum 4 gün sürdü ve bitiminden 3 gün sonra yaptım .

Eklentiler

• 922FC308-8504-4BB2-9698-1585716747B5.jpeg
    922FC308-8504-4BB2-9698-1585716747B5.jpeg
    244 KB · Görüntüleme: 97
Benim de gebelik testim bu şekilde çıktı. Sizce ikinci çizgi var mı sanki 3 çizgi gibi görüyorum ben . Adet oldum 4 gün sürdü ve bitiminden 3 gün sonra yaptım .
Malesef canım negatif gözüküyor:(

Back