- 22 Kasım 2019
- 527
- 300
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 10 dakikada çıktıysa pozitif canım tebrikler insAllah sağlıklı gebeliktiradetime 4 gun var hamilelik olabilirmi sizce hanimlar
Genel de silik çİzgi gebelik oluyor. Gönlünüzde var ise müjdeyi alacaksınız gibiadetime 4 gun var hamilelik olabilirmi sizce hanimlar
Çatlatma iğnesi oldunmu?adetime 4 gun var hamilelik olabilirmi sizce hanimlar
8 gun önce oldumÇatlatma iğnesi oldunmu?
Allah aşkına iki oldu yorumunuzu okuyalı insanların konularını niye sabote ediyorsunuz gebelik olma ihtimaliniz elbette yok sizi taytin üstünden tatmin ederken elinde varsayım olan sperm tayti delip geçip hamile bırakamazMerhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı
Yaaa o zaman iğne etkisidir canım çok erken yapmışsın8 gun önce oldum
Hamilesin canım Allah hayırlı etsinadetime 4 gun var hamilelik olabilirmi sizce hanimlar
Ne ikisi belki 10 kez yazdı. Şikayet ettim kendisini. Dalga geçiyor resmen. İlişkiye tatmine aklı eren o koşulda olmayacağınıda biliyordur.Allah aşkına iki oldu yorumunuzu okuyalı insanların konularını niye sabote ediyorsunuz gebelik olma ihtimaliniz elbette yok sizi taytin üstünden tatmin ederken elinde varsayım olan sperm tayti delip geçip hamile bırakamazşaka gibisiniz biz boşa çabalamisiz aylarca siz hamileysenz
Gerçekten düşününce mantıksız tabiki ama okbyi araştırırsanız anlarsınız yinede çok teşekkür ederim sizeAllah aşkına iki oldu yorumunuzu okuyalı insanların konularını niye sabote ediyorsunuz gebelik olma ihtimaliniz elbette yok sizi taytin üstünden tatmin ederken elinde varsayım olan sperm tayti delip geçip hamile bırakamazşaka gibisiniz biz boşa çabalamisiz aylarca siz hamileysenz
Hevesini kursağında bırakmak istemem iğne etkisi Ola bilir. 10 günde geçiyor sanırım.8 gun önce oldum
vallahi aklım almıyor ne yiyip ne içiyorlar bu yorumları yapmak böyle düşünmek içinNe ikisi belki 10 kez yazdı. Şikayet ettim kendisini. Dalga geçiyor resmen. İlişkiye tatmine aklı eren o koşulda olmayacağınıda biliyordur.
Mantıksız olduğunu bilmeniz de bişey tabiGerçekten düşününce mantıksız tabiki ama okbyi araştırırsanız anlarsınız yinede çok teşekkür ederim size
Olabilir çıkar 8 gun sonra etkisi gever demişlerdi hayırlısı olsunYaaa o zaman iğne etkisidir canım çok erken yapmışsın
En garanti sonuç için iğneden sonraki 14-15 gün yapman gerek canım insAllah daha koyu çizgiyle pozitif görürsün canım beklemek zor biliyorum sonu güzel olsun insAllahOlabilir çıkar 8 gun sonra etkisi gever demişlerdi hayırlısı olsun
Peki ciddiye alıp cevap veriyorum,asla ve asla hamile kalınmaz o şartlarda. Geçikmen farklı birşeydendir. Hamile değilsin.Danışıcak büyüğüm yoktu dalga geçiceğiniz bir konu buldunuz eğlenirsiniz artık.
Çok teşekkür ederim başta aileniz olmak üzere umarım tüm yakınlarınıza arkadaş gibi olursunuz ve sizinle sıkıntılarını paylaşabilirler. İyi akşamlarPeki ciddiye alıp cevap veriyorum,asla ve asla hamile kalınmaz o şartlarda. Geçikmen farklı birşeydendir. Hamile değilsin.