Erken gebelik testi yorum

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Kızlar adete 9gun kala erken gebelik testi yaptım negatıf çıktı suan 6gun var aşırı agrım var kasıklarımda dün kendını baya zorladım temizlik vs omdan mı.yoksa gebelik testi çok mu erken yaptım ilişkiden5gun sonra çıkar yazıyordu

İlişkiden en az 10 gün geçmesi lazım ki çıksın.
Erken gebelik testleri palavra normal kaset testlerde aynı işi görüyor Zaten 1 sene boyunca deli gibi test yapmış biri olarak söylüyorum.
Testi erken yapmışsınız. Yumurtlama zamanını biliyorsanız ondan 12 gün Sonra yapın.
İnanın bir de erken öğrenmek iyi birşey değil değerin artması için bekliyorsun, kese için bekliyorsun bunlar hep stres yaptırıyor yine.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

İlişkiden sanırım 6gun sonra yaptım ama tam iki çizgiydi ovulasyonda. Onların silinince olması gerekiyordu öylemi o yüzden de emin olamıyorum.ve sadece bir ilişki.belki de olur diyorum bir umut.cok zorlu süreclerden geçtim beklemek bile güzel güzel sonuçlar alır inş belçkleyen herkes

merhaba benim gebelik şüphem var ve adet günüme daha 8 gün vardı ben kan testi yaptırdım sağlık ocağında ama gebelik gözükmedi sonuc kesin doğrumudur yoksa kanda erken olduğu için doğru sonuç doğru olmayabilirmi ?

merhaba benim gebelik şüphem var ve adet günüme daha 8 gün vardı ben kan testi yaptırdım sağlık ocağında ama gebelik gözükmedi sonuc kesin doğrumudur yoksa kanda erken olduğu için doğru sonuç doğru olmayabilirmi ?
Genelde kanda cikar canim yine de beke

Canım benimde 8 gün vardı adetime idrar testi yaptım ikinci silik çizgi çıktı bende 6 gün kala kan verdim 102 çıktı kanda 2 gün kala 621 olmam gereken gün 1571 çıktı adetim 3 gün geçti daha..

İlişkiden en az 10 gün geçmesi lazım ki çıksın.
Erken gebelik testleri palavra normal kaset testlerde aynı işi görüyor Zaten 1 sene boyunca deli gibi test yapmış biri olarak söylüyorum.
Testi erken yapmışsınız. Yumurtlama zamanını biliyorsanız ondan 12 gün Sonra yapın.
İnanın bir de erken öğrenmek iyi birşey değil değerin artması için bekliyorsun, kese için bekliyorsun bunlar hep stres yaptırıyor yine.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
O erken testi bende yaptım 8 gun önce ve o 8 gün geçmek bilmedi şuan kan değerim 1571 adetim 3 gün geçti keseyi daha bakmadık haftaya gitcem inşallah kesin sonuç için

Merhaba yumurtlamadan 10 gün geçti test yaptım iki tane sizce varmı bebek

Eklentiler

• IMG_20190404_185040.webp
    IMG_20190404_185040.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 40
Back
X