• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN GEBELİK TESTİ YARDIM

Benim de sonucum şimdi çıktı ve negatif. Böylelikle bu erken gebelik testlerine güven olmadığını da anlamış olduk bi de silik de olsa baya bi netti. Kafamızda hep bu ay tüp bebeğe başlamak vardı eğer olsaydı mucize olurdu benim için. Artık tüp bebek hayırlısıyla olur inşallah
Biz bu ay mikro çip aşılama düşünüyoruz . Araştırın o da çok iyi sonuçlar veriyo. Aşılama olmazsa tüp bebek deneyin . Üstelik aşılama daha uygun tüp bebeğe göre . Hakkımızda hayırlısı olsun üzülmeyin 🙏

Biz bu ay mikro çip aşılama düşünüyoruz . Araştırın o da çok iyi sonuçlar veriyo. Aşılama olmazsa tüp bebek deneyin . Üstelik aşılama daha uygun tüp bebeğe göre . Hakkımızda hayırlısı olsun üzülmeyin 🙏
2 kez aşılama da yapıldı bana tutmadı maalesef😔 inşallah sizinki tutar dua edelim hayırlısı olsun🙏🏻

2 kez aşılama da yapıldı bana tutmadı maalesef😔 inşallah sizinki tutar dua edelim hayırlısı olsun🙏🏻
Bugün regl günüm fakat henüz olmadım. Eğer regl olursam 2. Gününde hormon testi yaptırıp sonucuma göre aşılamaya başlicam. Ama eğer reglim yine gecikirse bu kez kanda Hcg baktırcam. Hakkımızda hayırlısı olsun ne gelirse rabbimizden… siz regl oldunuz mu

Bugün regl günüm fakat henüz olmadım. Eğer regl olursam 2. Gününde hormon testi yaptırıp sonucuma göre aşılamaya başlicam. Ama eğer reglim yine gecikirse bu kez kanda Hcg baktırcam. Hakkımızda hayırlısı olsun ne gelirse rabbimizden… siz regl oldunuz mu
Ben de henüz olmadım ama belirti olarak düşündüğüm şeyler geçti büyük bi ihtimal yarına olurum gibi geliyo. Sizin belirtiler ne durumda?

Ben de henüz olmadım ama belirti olarak düşündüğüm şeyler geçti büyük bi ihtimal yarına olurum gibi geliyo. Sizin belirtiler ne durumda?
Bende devam ediyo ama gebe kalanların belirtileri ile kıyaslıyorum hepsinde akıntı var. Bende akıntı yok . O yüzden bende olurum diye düşünüyorum. Her dua vaktine esirdir . Allahtan umudu kesmeyelim . Rabbim zamanı geldiğinde nasip edecek . Bizde sabırla bekleyeceğiz 🤷🏻‍♀️

Bende devam ediyo ama gebe kalanların belirtileri ile kıyaslıyorum hepsinde akıntı var. Bende akıntı yok . O yüzden bende olurum diye düşünüyorum. Her dua vaktine esirdir . Allahtan umudu kesmeyelim . Rabbim zamanı geldiğinde nasip edecek . Bizde sabırla bekleyeceğiz 🤷🏻‍♀️
Evet kesinlikle🙏🏻 Allah isteyen herkese doğru vakitte nasip etsin inşallah, sabırla beklemeye devam🙏🏻😔

Sizinle reglimiz aynı tarihte sanırım. Benimde regl günüm perşembe günü. Yumurtlamamdan sonraki 10. Günde bel ağrısı adet sancısı ateş göğüslerde şişkinlik, halsizlik uyku gibi belirtilerim başladı . Şüpheleniyorum ama şimdi testte çıkmaz diye yapmadım. Sizde de böyle belirtiler var mı ? Yada gebe kalıp da bunları yaşayan var mı ?
ay sorma sorma benımde adet sancım var tam oldum sanıyorum hiçbir şey yokk :(

Mrb adetim 1 gün geciktı eczanede erken gebelik testi kalmamış normal kaset test almak zorunda kaldım idrarı su şişesinde örnekle yapabildim sabahtan 3 saat beklettıgım idrarla yaptım sizde doğru sonuç mu

Eklentiler

• 4EDAA80F-D466-4BEF-A732-8FB101012537.jpeg
    4EDAA80F-D466-4BEF-A732-8FB101012537.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 79
Mrb adetim 1 gün geciktı eczanede erken gebelik testi kalmamış normal kaset test almak zorunda kaldım idrarı su şişesinde örnekle yapabildim sabahtan 3 saat beklettıgım idrarla yaptım sizde doğru sonuç mu
1 gün gecikmeyle bu kadar netse bence vardır erken döllenme olmuştur . Benim 4 günüm gecikti . Bugün yaptım silik çıktı . Yarın gidip kan vercem . Bence sizde gitmelisiniz . Kanda net çıkıyo . Hayırlı haberler alırız inşallah 😍🥰

Kesinlikle gebelik var diyecektim ki sanırım zaten kesinleşmiş hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah😍🙏🏻

Maalesef dün regl oldum bende . Kan vermiştim sonuç çıkmadan başladı kanama . Hcg 17 . Kimyasal gebelik dedi hemşire. Yani gitti . Sağlıklı değilmiş gitmiş nasip 🤷🏻‍♀️😔
Yaa😔 çok geçmiş olsun, öyle tabiki nasip kısmet ama olumlu tarafından bakarsak demekki hamile kalabiliyoruz bi gün inşallah sağlıklı bi şekilde de ilerleyecek sabırla beklemeye devam🙏🏻🥰

Back