Teşekkür ederim biraz acele ettim sanırım zaman geçtikçe sabırsızlık artiyor
Merhaba öncelikle geçmiş olsun herşeyin hayırlısı önce böyle düşünmek lazımKızlar ben dün adete 7 gun kala erken gebelik testi yaptım cok mu erken ..yumurtlamanin üzerinden 8 gun geçmişti ☹negatif cıktı..daha önce 4 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu üzerinden 3 ay geçti gecen ayda kimyasal gebelik oldu .allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Erken Gebelik Testi mi yaptinizKızlar bende 4 gün kala yaptım negatif çıktı pazar günü adet günüm galiba bende erken yaptım
Meraba evet hep hayırlısını diledim inanın. Sizede çok geçmiş olsun zor tabi ama inşallah bir gün bizlerde hayırlı haberler alırız diye umuyorumMerhaba öncelikle geçmiş olsun herşeyin hayırlısı önce böyle düşünmek lazım
Geçen ay ben de kimyasal yaşadım sizi anlıyorum
inş en yakın doğru zamanda güzel haberi alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Evet yaptım ama çıkmadı bende hayırlısıyla istiyorum sizinki 7 gün kala belli oldu mu hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMeraba evet hep hayırlısını diledim inanın. Sizede çok geçmiş olsun zor tabi ama inşallah bir gün bizlerde hayırlı haberler alırız diye umuyorum
Evet erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı, ama bugün acayip sırt ve karın ağzım var pazartesiye daha iki gün var ama normalde benim regl günü ağrır bilemedimErken Gebelik Testi mi yaptiniz
canm ne oldu son durum ne merak ettimEvet erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı, ama bugün acayip sırt ve karın ağzım var pazartesiye daha iki gün var ama normalde benim regl günü ağrır bilemedim
Çok erken, benim bu ay regli olmam gereken günün uzerinden neredeyse 1 hafta 10 gün geçmişti idrar testi negatif çıktı. Bekledim 5 gün sonra falan tekrar yaptım pozitif çıktı. Yani regli olmam gereken günden neredeyse 2 hafta sonra pozitif çıktı sonucum. Fakat dün doktora gittiğimde kese boş gözüküyor dedi. 8.haftamdayim regli tarihime gore. Ortada embriyoda yolk da yok. Bu sefer de boş gebelik geçiriyorum hiç bitmiyor hamilelik sikintilarim. Doktor bir ihtimal bekleyelim geç gebelikte olabilir diyor da sanmam yani, eşimde inversiyon var kramozomlarinin birinde, sanırım o düşüğe sebep oluyor. Bu konuda da net konuşmuyor doktorlar gerçi inversiyon fertiliteye etkisi kesin degil diyorlar. Yaşayıp göreceğiz. Bundan 6 ay öncede 8.yada 9 haftalikti kalbi durdu bebeğin yine kürtaj olmuştum. Normal hamilelik yalan oldu banaKızlar ben dün adete 7 gun kala erken gebelik testi yaptım cok mu erken ..yumurtlamanin üzerinden 8 gun geçmişti ☹negatif cıktı..daha önce 4 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu üzerinden 3 ay geçti gecen ayda kimyasal gebelik oldu .allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hadi yaa çok geçmiş olsun canım ama seninki büyük ihtimalle geç döllenme olmuş bilmiyorum daha var evet ama Bi denemek istedimÇok erken, benim bu ay regli olmam gereken günün uzerinden neredeyse 1 hafta 10 gün geçmişti idrar testi negatif çıktı. Bekledim 5 gün sonra falan tekrar yaptım pozitif çıktı. Yani regli olmam gereken günden neredeyse 2 hafta sonra pozitif çıktı sonucum. Fakat dün doktora gittiğimde kese boş gözüküyor dedi. 8.haftamdayim regli tarihime gore. Ortada embriyoda yolk da yok. Bu sefer de boş gebelik geçiriyorum hiç bitmiyor hamilelik sikintilarim. Doktor bir ihtimal bekleyelim geç gebelikte olabilir diyor da sanmam yani, eşimde inversiyon var kramozomlarinin birinde, sanırım o düşüğe sebep oluyor. Bu konuda da net konuşmuyor doktorlar gerçi inversiyon fertiliteye etkisi kesin degil diyorlar. Yaşayıp göreceğiz. Bundan 6 ay öncede 8.yada 9 haftalikti kalbi durdu bebeğin yine kürtaj olmuştum. Normal hamilelik yalan oldu bana
Evrt geç döllenme çıktı :)Hadi yaa çok geçmiş olsun canım ama seninki büyük ihtimalle geç döllenme olmuş bilmiyorum daha var evet ama Bi denemek istedim
Hayırlısı olsun kuzumEvrt geç döllenme çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?