Yumurtlamadan sonraki beş gün adete on gün varMerhaba kızlar
Benim yumurtlamam 24 ündeydi alttan baktı doktor. Biz yumurtlamam dan önce denemeye başlamıştık. Bugün dayanamayıp test yaptım.
Çok ama çok silik gibi bi çizgi görüyorum sanki.
Birde fotoyu negatif olarak çektim. Belli olur mu diye. Umarım hamileymişimdir. Adetime 10 gün var. Adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve çok fazla beyaz akıntım var.
Sperm rahme gitmesi yumurta yi bulmasi içine girip dollemesi zaten baya zaman dollendikyen sibra rahme gidisi süre rahimde yer bulması rahme yerleşmesi süre yerleştik ten sonra idrara geçmesi süreMerhaba kızlar
Benim yumurtlamam 24 ündeydi alttan baktı doktor. Biz yumurtlamam dan önce denemeye başlamıştık. Bugün dayanamayıp test yaptım.
Çok ama çok silik gibi bi çizgi görüyorum sanki.
Birde fotoyu negatif olarak çektim. Belli olur mu diye. Umarım hamileymişimdir. Adetime 10 gün var. Adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve çok fazla beyaz akıntım var.
Erken olduğunu biliyorum ama ilk gebeliğimde takip edildiğimde ayda 2 kere yumurtlamıştım acaba Buda bu şekilde mi oldu dedim. 2 haftadır deniyoruz çünkü.bende adete 7 gün kala öğrendim silikti baya ama benim adet süresi uzundur bazen 40 günü bulur belki ondan erken öğrendim
Erken olduğunu biliyorum bazen 2 kere yumurtlama oluyor bende 2 haftadır deniyoruz belki bir umut diye düşündüm. İlk gebeliğimden önce takip edilirken 2 kere yumurtladığım oldu.Sperm rahme gitmesi yumurta yi bulmasi içine girip dollemesi zaten baya zaman dollendikyen sibra rahme gidisi süre rahimde yer bulması rahme yerleşmesi süre yerleştik ten sonra idrara geçmesi süre
belkide şuan yumurtanin kabuğunu geçmeye çalışıyor belkide şuan sperm o kadar erken ki çok çok erken adete yakın veya gecikmede test yap 5gubde ne ara doolendi ne ara yerleşti de testte çıksın
Dayanamadım şimdi bi tane daha yaptım Buda bu şekilde çıktıSperm rahme gitmesi yumurta yi bulmasi içine girip dollemesi zaten baya zaman dollendikyen sibra rahme gidisi süre rahimde yer bulması rahme yerleşmesi süre yerleştik ten sonra idrara geçmesi süre
belkide şuan yumurtanin kabuğunu geçmeye çalışıyor belkide şuan sperm o kadar erken ki çok çok erken adete yakın veya gecikmede test yap 5gubde ne ara doolendi ne ara yerleşti de testte çıksın
Kan ver o zaman cnmDayanamadım şimdi bi tane daha yaptım Buda bu şekilde çıktı
olmayacak diye bir şey yok ben erken demedim istersen kan ver sağlık ocağında kendine stres yapmaErken olduğunu biliyorum ama ilk gebeliğimde takip edildiğimde ayda 2 kere yumurtlamıştım acaba Buda bu şekilde mi oldu dedim. 2 haftadır deniyoruz çünkü.
Test yapma git kan ver o zamanDayanamadım şimdi bi tane daha yaptım Buda bu şekilde çıktı
Dayanamadım şimdi bi tane daha yaptım Buda bu şekilde çıktı
Bozuk ya da fazla idrar gelmiş buna canımBenimde böyle çıktı. Sizce ne bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?