• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yardım lütfen

esarp

Family
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
1.708
782
43
Kizlar merhaba herkese erken gebelik testi yaptım 6 gün var silik çıktı doğru mıdır sizce de

Merhaba teşekkür ederim, 🤗 marka predictor yanlız dosya ekleyemiyorum şu anda olmuyor neden acep yeni üye oldum o dan midir
Predictor güvenilir Bi test. Genelde doğru çıkıyor bu platformda gördüğüme göre. Dosya ekle diyince ekleyebilmen lazım 🤔

Markası ve fotosunu paylaşırsan daha yardımcı olunabilir ama işin sonunda kan testine gitmek en doğrusu :) inşallah vardır :)
Markası ve fotosunu paylaşırsan daha yardımcı olunabilir ama işin sonunda kan testine gitmek en doğrusu :) inşallah vardır :)
Predictor güvenilir Bi test. Genelde doğru çıkıyor bu platformda gördüğüme göre. Dosya ekle diyince ekleyebilmen lazım 🤔
Malesef olmuyor cnm ya hay Allah neyse bir arkadaş daha aynı sekilde olduğunu yazmış sağolsun ama benim paylaşım olmuyor teşekkürler 🌼🤲

Merhaba ben erken gebelik testi yaptım adetten 5 gün önce silik çizgi cikti aksamina kan verdim beta hcg 69.78 çıktı değer düşük mü iyi mi sizce???

Merhabalar ben soruma cevap bulamadığım için burda yazmak istedim.. Benim 7 gün önce tüp bebek transferim yapıldı cuma günü (GONAPEPTYL) iğne yapıldı dün idrar testi yaptım silik çıktı, acaba (gonapeptyl) iğnede HCG bulunuyor mu

Merhabalar ben soruma cevap bulamadığım için burda yazmak istedim.. Benim 7 gün önce tüp bebek transferim yapıldı cuma günü (GONAPEPTYL) iğne yapıldı dün idrar testi yaptım silik çıktı, acaba (gonapeptyl) iğnede HCG bulunuyor mu
Merhabalar cnm insAllah gönlünüzce olsun emekleriniz boşa gitmesin hayırlısı ise🥰 tüp bebek ile bilgim yok cnm inan ama arkadaşım yaptirdi 11. Gün kan testi veriliyor diye biliyorum sadece o bahsettiğiniz igne de HCG hormonuyla ilgili bir bilgim yok sonrasında paylaşırsanız sevinirim

Çok teşekkür ederimm❤️❤️
Merhaba, , konuyu hemen özet geceyim, benim ağustosun 21 inde sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu, ama hiçbir şekilde vajina üstüne ve içine boşalma olmadı, sadece zevk suyundan korktuk. Nişanlım başka bir yere boşaldı sonra vajinama sürttü bende korktum acaba tam ıslak mendille sildimi diye şüphe ettim hemen 1 saat içinde ertesi gün hapı alıp içtim. Bu arada ilacın adı (ERTES72). İlacı içtikten 5, 6 gün sonra ilacın yan etkisi olan ara kanamam oldu, kahverengili, kırmızılı. O süreçte yine ilacın yan etkisi olan mide bulantısı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti oldu. Meme hassasiyeti ilacı içtikten 2 hafta sonra başladı, ama ben çok stres yaptım, aşırı kafama taktım. İnternetten hamilelik belirtilerine bakıyordum, hemen 1 saat içinde o belirti başlıyordu, kafayı yemek üzereydim. Her neyse yan etkisi 1 aydan fazla sürdü ilacın. Geçen ay eylülün 7 sinde de 5 gün süren kanamam oldu ama çok az az geldi, ilk iki gün pıhtılı geldi idrarimi yaparken de geldi pıhtılı ama korktum acaba yerleşme kanaması mı diye. Sonra ben bu olay olduktan 28 gün sonra eczanede satılan idrar testinden yaptım negatif çıktı, yine aralıklarla yaptım negatif çıktı. O olay olduktan 45 gün sonra yine yaptım negatif çıktı. Şimdi de geçen hafta perşembe günü yani ekimin 7 sinde yine kanamam oldu, geçen ayda eylülün 7 sinde kanamam olmustu. 5 gün sürdü kanamam yani reglım. Aynı adetim gibi kahverengili geldi sonra kırmızı pıhtılı gibiydi Hamilelik olabilir mi bu şekil???? Risk var mııı ??? ( bir de benim meme ucumda hafif beyazlık var, ben çok kendimi dinledim o süreçte, bastırdım mememe falan acaba acıyor mu diye, internete de baktım, meme ucu beyazlaması ya hamilelikte süt kanalı olurken oluyormuş, ya hormonlardan dolayı, hormon ilaçlarından dolayı, birde memeye baskıdan, lütfen cevap verin ?? Risk var mı , Bir de ben 2 gün önce reglim bitti sabahı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, o olay olalı 53 gün oldu ve 53 günde gebelik olsaydı idrarda çıkarmi

Back