- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi Matmazel311
-
Canım istanbul dayım maalesef teşekkürler öneri için. Doktora danışıp başliyim ilacaAynen doktorum bunun sayesinde kaldım dedi doktumu soran olursa tavsiye ediyim Ankara'da olana kendisi tüp bebek bölüm başkanı Memorial hastanesi nimet Aygül Demirol . Dupaston rahim kalınlaştırmak için de oneriyomus bazı doktorlar progestan görevi görüyormuş ama yinede doktorunuza danışın sorun görmezse kullanin
Canım istanbul dayım maalesef teşekkürler öneri için. Doktora danışıp başliyim ilaca
Çok iyiDupastonu en son Haziran'da mı ne kullanfim temmuz 10 da adet oldum
Kavacık tarafıEki Görüntüle 2901716
İstanbul'un neresindesinjz
Benim de ikiz kardeşim 17 aylık oğlu var oda Ümraniyede yaşıyoÇok iyi
Kavacık tarafı
Merhaba vitaminleri kaç ay kullandinizEki Görüntüle 2901708 Eki Görüntüle 2901709
Böyle balık yağıyla berbaer kutu ile ama reçetesiz alamiyosunuz sanırım 350 TL fiyatı her eczanede bulunmuyo alabilirsiniz n11 ve Trendyol da var galiba gacen bakmıştım . Soruna gelelim kabarcık olmadı daha. Kabızlık değil idrara çıkarken oluyo benim adetim düzensiz tiroidfen sonra bozuldu 1bcuuk senedir 3 ayda bir oluyorum adet sokturucyle ayında olabiliyorum 2 aydır dupastonu arka arkaya kullanınca düzene binemk üzereyken gebe kalmışım sanirim idrarımı yaparken alt karnım agriyofu bende işe yaradı duphaston belki size de vesile olur ama imkanınız varsa bu vitamini kesin alın doktorum çok faydası oldu bu vitamini gebe kalmanda dedi duphaston da 50 TL bu hem adet söktürücü adet düzenleyici olduğu için denemekte fayda olur belki size de verile olurum güzel haber alırsınız
Merhabalar duphastonu nasıl kullandınız adetin kaçıncı günü?Dupastonu en son Haziran'da mı ne kullanfim temmuz 10 da adet oldum
selam bende kullanmak ıstıyorum bebek yuyunsun dıye ama nasıl kullanılır öğrendin miMerhabalar duphastonu nasıl kullandınız adetin kaçıncı günü?
Doktorum yazmıştı bana fakat burda farklı günlerde kullananlar da olmuş o yüzden merak ettim. Doktor tavsiyesiyle kullanmakta fayda var bence.selam bende kullanmak ıstıyorum bebek yuyunsun dıye ama nasıl kullanılır öğrendin mi
bende dr talep edicem . Femara verdi bana bugün başladım günde 2 kez olmak üzere sanırım iğneden sonraki gün başlanııyormus o ilacaDoktorum yazmıştı bana fakat burda farklı günlerde kullananlar da olmuş o yüzden merak ettim. Doktor tavsiyesiyle kullanmakta fayda var bence.
Ben iğne kullanmıyorum. Ecopirin ve Duphaston yazdı doktorum. Adetin 15-25. Günleri arasında kullanmak içinbende dr talep edicem . Femara verdi bana bugün başladım günde 2 kez olmak üzere sanırım iğneden sonraki gün başlanııyormus o ilaca
ecopirin ne için kullanılıyor .Ben iğne kullanmıyorum. Ecopirin ve Duphaston yazdı doktorum. Adetin 15-25. Günleri arasında kullanmak için
1 defa düşük yaptım. Kan inceltici diye biliyorum. Düşüğün sebebi pıhtılaşmaysa eğer önlem amaçlı sanırımecopirin ne için kullanılıyor .
Femare ne işe yarıyor ?bende dr talep edicem . Femara verdi bana bugün başladım günde 2 kez olmak üzere sanırım iğneden sonraki gün başlanııyormus o ilaca
femara da klomen gibi ama daha başarılı bir ilaçmış. Yumurta büyütme konusunda ... İşte dün başladım günde 2 kez olmak şartıyla 7 gun kullanıp dr gıdıcem bakıcak yumurtama . Gecen ay klomen ile 3 yumurtam olmustu . Biri 21 mm diğerleri 19mm di . Bakalım bu ay femarayı herkes yazmıs cok daha ıyı bır ılacmıs zaten fiyatı klomenın kac katı bır ılac heralde ıyıdır :)Femare ne işe yarıyor ?
İnşallah güzel sonuç verir sizde defemara da klomen gibi ama daha başarılı bir ilaçmış. Yumurta büyütme konusunda ... İşte dün başladım günde 2 kez olmak şartıyla 7 gun kullanıp dr gıdıcem bakıcak yumurtama . Gecen ay klomen ile 3 yumurtam olmustu . Biri 21 mm diğerleri 19mm di . Bakalım bu ay femarayı herkes yazmıs cok daha ıyı bır ılacmıs zaten fiyatı klomenın kac katı bır ılac heralde ıyıdır :)
Adetin ilk günü başlıyoduk sanırım baya oldu unuttum kusura bakmayın ya ilk günü yada 3.gunuydu yanlış hatirlamiyosamMerhabalar duphastonu nasıl kullandınız adetin kaçıncı günü?
Günde 2 sefer kulllaniyosunuz bı sabah bı akşam tokMerhabalar duphastonu nasıl kullandınız adetin kaçıncı günü?
Bunu gebelik oluşana kadar kullandım 1 aylık kullanım dozu var içinde 1 kutu almisyim ben ondan sonra gebelik oluştu sonra aynı markanın Fenix plusunu kullanıyorum gebelikten dolayıMerhaba vitaminleri kaç ay kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?