Erken gebelik testi yaptım bir bakar mısınız

Canım istanbul dayım maalesef teşekkürler öneri için. Doktora danışıp başliyim ilaca

Aynen bu ikisini tavsiye ederim inşallah vesilem olur bende yakında anne olcsm rabbim nasip ederse yinede bı annenin duasında yer almak huzur verir sevinirim inşallah sizin de olur duphaston günde 2 mi neydi
Canım istanbul dayım maalesef teşekkürler öneri için. Doktora danışıp başliyim ilaca

Merhaba vitaminleri kaç ay kullandiniz

Doktorum yazmıştı bana fakat burda farklı günlerde kullananlar da olmuş o yüzden merak ettim. Doktor tavsiyesiyle kullanmakta fayda var bence.
bende dr talep edicem . Femara verdi bana bugün başladım günde 2 kez olmak üzere sanırım iğneden sonraki gün başlanııyormus o ilaca

bende dr talep edicem . Femara verdi bana bugün başladım günde 2 kez olmak üzere sanırım iğneden sonraki gün başlanııyormus o ilaca
Ben iğne kullanmıyorum. Ecopirin ve Duphaston yazdı doktorum. Adetin 15-25. Günleri arasında kullanmak için

Femare ne işe yarıyor ?
femara da klomen gibi ama daha başarılı bir ilaçmış. Yumurta büyütme konusunda ... İşte dün başladım günde 2 kez olmak şartıyla 7 gun kullanıp dr gıdıcem bakıcak yumurtama . Gecen ay klomen ile 3 yumurtam olmustu . Biri 21 mm diğerleri 19mm di . Bakalım bu ay femarayı herkes yazmıs cok daha ıyı bır ılacmıs zaten fiyatı klomenın kac katı bır ılac heralde ıyıdır :)

İnşallah güzel sonuç verir sizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…