• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yanlış olabilir mi?

asilkadin

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
7
1
16
25 aralıkta aşılama oldum 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım sizce yanlış olma ihtimali var mı arkadaşlar?

10. Günden sonra iğnenin etkisi geçiyor diyorlar ama bilemedim bende 13. Gün normal test yapmıştım

25 aralıkta aşılama oldum 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım sizce yanlış olma ihtimali var mı arkadaşlar?
ben bata 6gün kala yapıp silik çizgi gördüm erken gebelik testinde normal testlerde çıkmamıştı bişey bugün regl oldum bir daha da erken gebelik testi yapmayacağım boşa umutlandırıyor herkesi

Bende erken gebelik testlerine güvenmiyorum. Adet olmazsanız tekrarlayın testi. İlk gebeligimde hamile olmama rağmen negatif çıkarmıştı. 2019 Ekim ayı ve geçtiğimiz sene Ekim ayında suphelere dayanıp erkenlerden yapmıştım daha c çizgisi çıkmadan t çizgisi çıkmıştı hamileyim diye korkarken kan testlerim negatif çıkmıştı. En iyisi adeti bekleyip kan testi yaptırın, Allah gönlünüze göre versin

Bende erken gebelik testlerine güvenmiyorum. Adet olmazsanız tekrarlayın testi. İlk gebeligimde hamile olmama rağmen negatif çıkarmıştı. 2019 Ekim ayı ve geçtiğimiz sene Ekim ayında suphelere dayanıp erkenlerden yapmıştım daha c çizgisi çıkmadan t çizgisi çıkmıştı hamileyim diye korkarken kan testlerim negatif çıkmıştı. En iyisi adeti bekleyip kan testi yaptırın, Allah gönlünüze göre versin
Amin inşallah, ama regl oldum artık üzülemiyorum bile regl olduğuma hamile kalırsam şoktan sevinemeyecek hale geldim. Her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum sonuçsuz kalıyorum hepimizin hakkında en hayırlısı olsun...

Back